Ευνοϊκές ρυθμίσεις για όλους από τον Δήμο Καρδίτσας

Νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις από τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας για στήριξη επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων

Σειρά νέων ευνοϊκών ρυθμίσεων προωθεί η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας, στο πλαίσιο και των κυβερνητικών οδηγιών, σε ότι αφορά τη στήριξη της επιχειρηματικότητας λόγω της πανδημίας του κορωνοιού.

Ειδικότερα, σε ότι αφορά τα ενοίκια επιχειρήσεων  οι ΚΑΔ των οποίων βρίσκονται σε αναστολή και  στεγάζονται σε δημοτικούς χώρους, αποφασίστηκε οι ιδιοκτήτες τους να απαλλαγούν από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2020.

Εξάλλου με απόφαση της Δημοτικής Αρχής αναστέλλεται η καταβολή μισθωμάτων για την ενοικίαση κυλικείων εντός κοιμητηρίων.

Επίσης η Δημοτική Αρχή διευκρινίζει ότι εντάσσονται στην αναστολή της είσπραξης των βεβαιωμένων οφειλών και στην παράταση προθεσμίας καταβολής δόσεων μόνο οι μισθωτοί των επιχειρήσεων που επλήγησαν οικονομικά λόγω της πανδημίας.

Ωστόσο δεν είναι δυνατόν να ενταχθούν στη συγκεκριμένη ρύθμιση περί αναστολής και παράτασης συλλήβδην τα φυσικά πρόσωπα καθώς αυτό δεν προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή