Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευρωεκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Δυναμική η παρουσία της Τρικαλινής Παναγιώτας Δριτσέλη

Εκτός από την πρωτιά στα Τρίκαλα, κέρδισε θέση στην τριάδα και στους υπόλοιπους Θεσσαλικούς νομούς

Χωρίς ακόμη να έχουν ενσωματωθεί οι ψήφοι της διαδικτυακής ψηφοφορίας, και έχοντας μόνο τα δεδομένα της κάλπης και της συμμετοχής στις εκλογές ανάδειξης των υποψήφιων Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η Τρικαλινή πρώην βουλευτής η οποία συμμετείχε ως υποψήφια και στις προκριματικές της ευρωκάλπης, Παναγιώτα Δριτσέλη, κατάφερε σίγουρα μια δυναμική παρουσία.

Στον Νομό Τρικάλων, όσον αφορά πάντα τις ψήφους με φυσική παρουσία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, κατέγραψε πρωτιά, ενώ από όσα έχουν γίνει γνωστά βρίσκεται στη δεύτερη θέση στον νομό Λάρισας όπως και στον νομό Καρδίτσας ενώ κατέλαβε την τρίτη θέση στον νομό Μαγνησίας.

Επισημαίνεται ότι στην Περιφέρεια Θεσσαλία θα λάβουν τρεις υποψήφιοι το χρίσμα για κάθοδο στις ευρωεκλογές.

Ωστόσο, όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα με την ολοκληρωμένη καταμέτρηση φυσικών και διαδικτυακών ψήφων και με την επίσημη ανακοίνωση των 35 υποψήφιων Ευρωβουλευτών. Είναι 35 από τους 42 διότι τα δύο πρόσωπα που έχουν ήδη τη θέση τους στο ευρωψηφοδέλτιο θα είναι οι νυν ευρωβουλευτές του κόμματος, ο Κώστας Αρβανίτης και η Έλενα Κουντουρά και πέντε πρόσωπα τα οποία θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή