Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευρωπαϊκός προσανατολισμός για το Γυμνάσιο Μεγάλων Καλυβίων

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ και συγκεκριμένα της διαπίστευσης Erasmus+ στον τομέα της σχολικής εκπαίδευσης (με κωδικό 2022-1-TR01-KA121-SCH-000063922-15361-75319), 18 μαθητές και 6 εκπαιδευτικοί επισκέφθηκαν την Τετάρτη 13/12/2023 το Γυμνάσιο Μεγάλων Καλυβίων.

Πρόκειται για μαθητές και εκπαιδευτικούς των Beyoğlu Orbay Ortaokulu, Pendik Adil Beyazıt Ortaokulu, Küçükçekmece Yeşilyuva Ortaokulu, Küçükçekmece Gazeteciler Cemiyeti Ortaokulu, Sancaktepe Aziz Bayraktar İmam Hatip Ortaokulu και Zeytinburnu 75. Yıl Ortaokulu τα οποία λειτουργούν υπό τον συντονισμό της Επαρχιακής Διεύθυνσης Εθνικής Εκπαίδευσης της Κωνσταντινούπολης.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τους φιλοξενούμενους, τους ξενάγησαν στους χώρους του σχολείου, παρουσιάζοντας τον τρόπο λειτουργίας του και, γενικά, το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουν, να συμμετέχουν σε μαθήματα Αγγλικών, Ελληνικής Γλώσσας, Φυσικής και σε εργαστήρια ρομποτικής, να ανταλλάξουν απόψεις και καλές πρακτικές, να καλλιεργήσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες και ιδιαίτερα τη χρήση της αγγλικής γλώσσας, να διασκεδάσουν με κουιζ για λέξεις και φράσεις στα Ελληνικά και Τουρκικά, να έρθουν σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς και να αποκομίσουν σημαντικά οφέλη και εμπειρίες.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή