Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευτυχώς για εσάς, δυστυχώς για όλους εμάς

«Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το τίμημα της αυτοθυσίας (πτώση canader). Το είδα το βίντεο και είναι απίστευτο. Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Θεόδωρος Λιβάνιος.

Τι λες ρε λιβάνιε (με λ μικρό). Ούτε μια λέξη οφειλόμενης τιμής προς τους νεκρούς πιλότους?

Εσύ κε λιβάνιε (με λ μικρό) είσαι και ανιστόρητος , μέσα στην έπαρση του 40 %. Η αγγελία του θανάτου, της απώλειας, προϋποθέτει ταπεινοφροσύνη, συντριβή, συμμετοχή στο πένθος.

Κε λιβάνιε (με λ μικρό) , ευτυχώς για εσένα και τους ομοίους σου η ζωή συνεχίζεται. Το αποδείξατε εξάλλου με τον καλύτερο τρόπο. Επιμελώς αξύριστοι παρουσιάζεστε από εκπομπή σε εκπομπή και εξαγγέλλετε αγορές πυροσβεστικών αεροπλάνων canader, αφού παραλάβατε από τους προηγούμενους «χάος» .

Κε λιβάνιε (με λ μικρό), ευτυχώς για εσάς ο Ντογιάκος (΄Αριος Πάγος) δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν καταλαβαίνει τι συνέβη και τι συμβαίνει στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.

Κε λιβάνιε (με λ μικρό), δυστυχώς για όλους εμάς θα ζήσουμε στον απόηχο των καμένων της Ηλείας (αλήθεια εκείνα τα χρήματα που ακριβώς πήγαν?), των καμένων στο Μάτι (μη χύνετε κροκοδείλια δάκρυα – τους υπεύθυνους τους ανταμείψατε με το που γίνατε κυβέρνηση) , τους νεκρούς των Τεμπών – ούτως ή άλλως δεν ήταν τα δικά σας παιδιά, και τώρα επιχαίρετε πάνω στα καμένα από Ρόδο μέχρι Κέρκυρα.

Κε λιβάνιε (με λ μικρό) πότε φταίει ο στρατηγός άνεμος, πότε τα ιπτάμενα κουκουνάρια, πότε η κλιματική αλλαγή. Οφείλω να ομολογήσω ότι κάνατε πρόοδο σε σχέση με την κλιματική αλλαγή (κατά δήλωση του π/θ), μιας και στο κόμμα σας πολλοί την απορρίπτουν. Ίσως γι αυτό στα καμένα (βλ. βόρεια Εύβοια, δάσος της Δαδιάς) αντί για δένδρα στο σχεδιασμό σας είναι να φυτεύσετε ανεμογεννήτριες.

Κε λιβάνιε (με λ μικρό), ευτυχώς για εσάς η εν «υπνώσει» κοινωνία στηρίζεται στους εκατοντάδες εθελοντές = νέα παιδιά που με κίνδυνο της ζωής τους βρίσκονται δίπλα με τους άλλους υπεράνθρωπους πυροσβέστες στα μέτωπα της φωτιάς. Δυστυχώς για την κοινωνία τα «δικά σας παιδιά» και «α και ου και ΔΑΠ ΝΔΦΚ» συνωστίζονται στα μέτωπα της Μυκόνου και της Σαντορίνης.

Κε λιβάνιε (με λ μικρό), επιτέλους «κρείττον του λαλείν το σιγάν». Αν δεν γνωρίζετε τη μετάφραση υπάρχει και το google translate.

Βασίλειος Παππάς – εκπαιδευτικός (Πρωτοβουλία Καθηγητών Τρικάλων)

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή