Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φαρκαδόνα: Κύμα συμπαράστασης στην πυρόπληκτη οικογένεια – Απών ο κρατικός μηχανισμός

Είναι πολλές φορές που η αγάπη των πολιτών ξεπερνά τα όποια γραφειοκρατικά και όχι μόνο, εμπόδια και γίνεται ένα με το πνεύμα των ημερών.

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στην Φαρκαδόνα όπου εδώ και λίγες ημέρες μια πυρόπληκτη οικογένεια ζει το δικό της δράμα καθώς έχασε το σπίτι της σε πυρκαγιά.

Άμεσα ο εφημέριος του χωριού πάτερ Αθανάσιος Κούτσιας και ο πρόεδρος της κοινότητας Θανάσης Κούτσικος στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειας καλύπτοντας το κενό τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και του κρατικού μηχανισμού που παρουσιάστηκαν ανήμποροι να βοηθήσουν.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα έχει αναρτηθεί μήνυμα στο οποίο κοινοποιούνται τα στοιχεία του λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα στον οποίο οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν από το υστέρημά τους ενώ παράλληλα στην εκκλησία της Φαρκαδόνας υπάρχει «κουμπαράς» στον οποίο οι πιστοί μπορούν να καταθέσουν τον οβολό τους και ο οποίος θα παραδοθεί στην οικογένεια. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αγαπητοί συνδημότες τούτες τις άγιες μέρες οι ευχές μας είναι πάμπολες. Μα να που τώρα ήρθε η στιγμή να συμπυκνώσουν οι ευχές μας την ουσιαστική και έμπρακτη αγάπη προς τον πλησίον μας.
Μια οικογένεια στη Φαρκαδόνα επλήγη βαρύτατα από τη λαίλαπα της φωτιάς και έχει την ανάγκη μας.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων και η Κοινότητα Φαρκαδόνας καλούν τους συνδημότες που επιθυμούν να συνεισφέρουν τον οβολό τους. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:
– μέσω κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό:
Αρ. Λογ: 39720956539 (Εθνική Τράπεζα)
(IBAN: GR4901103970000039720956539)
– μέσω του αντίστοιχου κυτίου που θα υπάρχει στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνας.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή