Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιλανθρωπικός αγώνας στα Τρίκαλα με την Εθνική Ενόπλων, τη ΣΜΥ και την ομάδα των εκπαιδευτικών

Τουρνουά ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων με την συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων, της Σ.Μ.Υ. και της Ομάδας Εκπαιδευτικών Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr το τουρνουά ποδοσφαίρου είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης.

Άλλωστε αυτό ήταν και το μήνυμα του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομου προς την ομιλία του στους παρευρισκόμενους: Στα Τρίκαλα κανένας νηστικός έστω ένα πιάτο φαγητό”.

Μάλιστα ο κ.κ Χρυσόστομος εξήρε το έργο του πάτερ Εφραίμ ο οποίος διοργανώνει συσσίτια στην Παναγία Φανερωμένη.

Στο τουρνουά παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και οι Ντίνος Μπάρδας και Χρήστος Γακόπουλος, τον Δήμο εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας, η αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Σοφία Αλεστά και ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Ζιώγας, ο διοικητής της ΣΜΥ κ. Σαράντης Τηλυγάδας, ο διοικητής του ΑΤ Τρικάλων κ. Δημήτρης Μήτραινας, τα ΤΕΦΑΑ εκπροσώπησε ο κ. Κώστας Φαμίσης ενώ τον εμπορικό σύλλογο εκπροσώπησε ο κ. Φαλτάκας.

Για την ιστορία το τουρνουά κατέκτησε η Εθνική Ενόπλων και το τρόπαιο παρέλαβε ο σημαιοφόρος Π.Ν κ. Ευάγγελος Κόκκινος ως εκπρόσωπος του ΑΣΑΕΔ. Να σημειωθεί πως ο διοικητής της ΣΜΥ δεξιωθηκε μετά το τέλος των αγώνων την Εθνική Ενόπλων στην Λέσχη Αξιωματικών.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή