Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιλική νίκη του ΑΟ Τρίκαλα επί του Διγενή

Την φιλική νίκη επί του Διγενή Νεοχωρίου στο «Μπάμπης Παπαχατζής» Οιχαλίας πέτυχε ο ΑΟ Τρίκαλα με 0-2.

Το τεχνικό δίδυμο Τάκης Ρούσσας και Στέλιος Αρσένος δοκίμασαν σχεδόν το σύνολο των παικτών του και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα τια τον αγώνα. Άλλωστε έναν μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είναι λογικό η δουλειά να είναι ακόμη σκληρή, αφού θυμίζουμε ότι Τετάρτη και Πέμπτη υπήρχαν διπλές προπονήσεις.

Παρόλα αυτά οι προπονητές του ΑΟΤ έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που θα τον έχουν και στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57′ ο Ριζογιάννη έκλεψε την μπάλα και πεσμένος στο έδαφος έκανε το 0-1.

Στο 76′ μετά από κούρσα του Κουτσιανικούλη, ο Μπραντίτσας με ωραίο γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Διγενής Νεοχωρίου: Κουτσόπουλος, Μετούσι, Μαλάκος, Σταμέκος, Μαχαίρας, Μπασιάκας, Αυγέρης , Γόρδιος, Βασιλείου, Τσιγαρίδας, Χατζηχαραλάμπους. Έπαιξαν και οι Παπαπούλιος, Γεωργίου, Καλτσάς, Βαρναβίδης, Τσιούφης, Ξανθός, Μηλλιώρης, Τσιαμάντας και Μπουνώλης.

ΑΟ Τρίκαλα: Γρηγοριάδης, Γεωργάκης, Μπακρατσάς, Μπολάκης, Παπακώστας, Αγρόδημος, Ριζογιάννης, Νιάρος, Αλεξίου, Κουσκουνάς, Τσιαφίτσας. Έπαιξαν και οι: Μπουρούσης, Παϊτέρης, Κοντογεώργος, Σανδραβέλης, Κουτσιανικούλης, Παπαδογεώργος, Γκοβίνας, Νίντος, Κωστόπουλος, Μπραντίτσας, Τζιώρας, Σάββας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή