Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιλικό Δήμου Τρικκαίων – βετεράνων ΑΟΤ: Πρόλαβαν και έβαλαν τρία γκολ

Όσο είχαν δυνάμεις και κουράγιο και τα παιδιά τους δεν έμπαιναν στο γήπεδο, είχαν ενισχύσεις και διάθεση, πρόλαβαν και έβαλαν τρία γκολ.

Οι της ομάδας του Δήμου Τρικκαίων απέναντι στους βετεράνους του ΑΟΤ διαπίστωσαν ότι, έστω και μετά από χρόνια, οι παλιές δόξες του τρικαλινού ποδοσφαίρου δεν ξεχνούν την μπάλα που ξέρουν και φιλοδωρούν… αδιακρίτως. Οι ηττημένοι, αφού έχασαν το μέτρημα στα γκολ, γρήγορα πρέπει να ανασυνταχθούν γιατί δύσκολα θα αντέξουν ακόμη έναν αγώνα, έστω κι αν αυτός πραγματοποιηθεί σε διάστημα… 12 μηνών!

Η όμορφη αυτή φιλική, ποδοσφαιρική βραδιά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 στο νέο προπονητικό κέντρο του ερασιτέχνη ΑΟΤ στη Σωτήρα.

Ομάδα του Δήμου Τρικκαίων με κάποιες… ενισχύσεις και οι βετεράνοι του ΑΟ Τρίκαλα αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι για την ομορφιά του αθλήματος.

Τηρήθηκε κατά την έναρξη του αγώνα, ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προσφάτως θανόντος, παλιού παίκτη του ΑΟΤ, Τάκη Μπρουζούκη.

Ο βραδινός αγώνας ανέδειξε ξανά το πανέμορφο αθλητικό κέντρο που ο Δήμος Τρικκαίων παραχώρησε στον ερασιτέχνη ΑΟΤ, συνδιαμορφώνοντάς το με την Περιφέρεια Θεσσαλίας,.

Παρόντος του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, πολλών παλιών άσων της μπάλας που τίμησαν τα χρώματα του ΑΟΤ, ο αγώνας ήταν μια ευχάριστη νότα για να αποδειχθεί και πάλι, ότι ο αθλητισμός ενώνει, δημιουργεί και ενισχύει φιλίες.

 

Δήμος Τρικκαίων

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή