Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φινάλε για το «εξοικονομώ» με 2.243 αιτήσεις στη Θεσσαλία

Μετά την ταλαιπωρία και το σπάσιμο νευρών που υπέστησαν οι ενδιαφερόμενοι για «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», το πρόγραμμα …έκλεισε για τη Θεσσαλία με 2.243 αιτήσεις.

Αυτό σημειώνει με ανακοίνωση του, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα τις 3 πρώτες ημέρες εγγράφηκαν για να υποβάλλουν αίτηση πάνω από 21.000 νοικοκυριά, υπερβαίνοντας κάθε προσδοκία.

Για το λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα αύξησης των πόρων κατά 20%. Οριστικοποιήθηκαν ήδη 11.181 αιτήσεις, που αφορούν χρηματοδότηση 143,46 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Άμεσης Ενίσχυσης και το Ταμείο Εξοικονομώ ΙΙ.

Στην περιφέρεια Θεσσαλίας υποβλήθηκαν 4.742 αιτήσεις και από αυτές οριστικοποιήθηκαν 2.243 που αφορούν χρηματοδότηση 29.035.033 ευρώ.

Στις τρεις Περιφέρειες, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας καλύφθηκε το σύνολο του προϋπολογισμού, μετά και από την αύξησή του κατά 20%, οπότε δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα νέων εγγραφών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Όσοι είναι εντός του συστήματος μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής της αίτησής τους και να ενταχθούν στην κατηγορία των επιλαχόντων.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή