Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φοιτήτρια βρήκε κάμερα μέσα στην κρεβατοκάμαρά της

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε μία φοιτήτρια από την Πτολεμαϊδα, η οποία βρήκε μέσα στο σπίτι που νοίκιασε μία κάμερα.

Η νεαρή με τη βοήθεια μεσίτη είδε το σπίτι, όπου μέσα στην κρεβατοκάμαρα απέναντι από το κρεβάτι, ήταν τοποθετημένη μία συσκευή.

Όταν ρώτησε τον ιδιοκτήτη της είπε ότι είναι σύστημα συναγερμού εκτός λειτουργίας, που είχε τοποθετηθεί στο διαμέρισμα.

Η απάντηση του ιδιοκτήτη

«Η κάμερα είχε τοποθετηθεί στο διαμέρσμα μετά από δική μου παραγγελία σε ηλεκτρολόγο.

Φρόντιζα για πολλά χρόνια την κατάκοιτη μητέρα μου με τη βοήθεια αποκλειστικής νοσοκόμας και ήθελα να βλέπω μέσω κάμερας σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε.

Δυστυχώς έχασα τη μητέρα μου και η τοποθέτηση του συστήματος δεν πρόλαβε να ολοκληρωθει. Η εγκατάσταση απλώς ξεχάστηκε».

Ο καιρός πέρασε και κάποια στιγμή η νεαρή φοιτήτρια διαπίστωσε πως στη συσκευή αναβόσβηνε ένα λαμπάκι, κάτι που κίνησε τις υποψίες της για να διαπιστώσει με τη βοήθεια συγγενικού προσώπου της, ότι επρόκειτο για κάμερα.

Σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη, εκείνος τη διαβεβαίωσε πως η κάμερα είναι ανενεργή και πως αν ήθελε μπορούσε να την καλύψει.

Ωστόσο η φοιτήτρια προχώρησε άμεσα σε καταγγελία.

Η Ανθούλα Ανάσογλου, συνήγορος του ιδιοκτήτη, υποστήριξε πως η κάμερα ήταν ανενεργή και δεν κατέγραφε, και πως πρόκειται για μία κατασκευασμένη κατηγορία που θα πέσει σαν χάρτινος πύργος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News στο Mega, μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η κάμερα δεν μπορεί να καταγράψει ασύρματα, αλλά μόνο ενσύρματα, μέσω καλωδιώσεων σε ειδική συσκευή καταγραφής

Η δικηγόρος του ιδιοκτήτη μιλώντας στο LIVE NEWS, είπε πως η συσκευή ήταν σε εμφανές σημείο και όχι κρυμμένη.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή