Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ford Care Code: Επισκεφτείτε το δίκτυο Ford με ασφάλεια

Σε μια στιγμή όπου καλούμαστε όλοι να συνεισφέρουμε στη διακοπή της διασποράς της πανδημίας παραμένοντας ασφαλείς, η Ford συνεχίζει παράλληλα να έχει σαν πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών της. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία εξακολουθεί να διατηρεί στο ακέραιο το πλάνο διαχείρισης της επιχειρησιακής συνέχειας, το οποίο διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία της και την απρόσκοπτη υποστήριξη του δικτύου Ford στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, η πρόσβαση στις εκθέσεις και τα συνεργεία της Ford επιτρέπεται με την χρήση του κωδικού «2». Έτσι λοιπόν, είτε πρέπει να επισκεφτείτε το συνεργείο ή το φανοποιείο, είτε θέλετε να αγοράσετε καινούργιο αυτοκίνητο, το σύνολο του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Ford παραμένει ανοικτό για να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες σας για μετακίνηση και συντήρηση με τον πιο ασφαλή τρόπο, υιοθετώντας το Ford Care Code.

Το Ford Care Code περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά από μέτρα που στοχεύουν στην ασφάλεια, αλλά και στην απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας, κάνοντας χρήση των πλέον σύγχρονων και ενδεδειγμένων πρακτικών. Από ψηφιακές υπηρεσίες και διαδικτυακή καταχώρηση ραντεβού στο συνεργείο, μέχρι ανέπαφη παραλαβή και παράδοση του απολυμασμένου αυτοκινήτου, το Ford Care Code σας βοηθά να επισκεφτείτε το δίκτυο Ford με ασφάλεια ή να παραμείνετε δραστήριοι από το σπίτι σας.

 

Στεφάνος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή