Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φορείς και Υπηρεσίες της Καρδίτσας επισκέφθηκε ο Γιώργος Κωτσός

Ενόψει των εορταστικών ημερών ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε μία σειρά επισκέψεων σε υπηρεσίες και φορείς του Νομού Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωτσός επισκέφθηκε την Πυροσβεστική υπηρεσία Καρδίτσας όπου συναντήθηκε με τον κ. Γιώργο Νταουτά και τον κ. Στέλιο Φούκα, την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας όπου συναντήθηκε με τον Ταξίαρχο Θωμά Καρανάσιο και του Διοικητές κ. Σωκράτη Μαυρογιώργο και κ. Σωτήρη Τσακανίκα καθώς και με τον πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων, τη ΔΥΠΑ Καρδίτσας (πρώην ΟΑΕΔ) όπου συναντήθηκε με τη Διευθύντρια κα. Δέσποινα Μπουρδούβαλη, την τοπική Διεύθυνση ΕΦΚΑ Καρδίτσας όπου συναντήθηκε με το νέο Διευθυντή κ. Χρήστο Παππά και τους προϊσταμένους κα. Αναγνωστοπούλου Μαριάννα και κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το Σύλλογο Πολυτέκνων Καρδίτσας όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο κα. Ουρανία Σούφλα και το διοικητικό συμβούλιο, τη ΔΟΥ Καρδίτσας όπου συναντήθηκε με το Διευθυντή κ. Στέφανο Καρρά, το Γηροκομείο Καρδίτσας όπου συναντήθηκε με τον Πατέρα Ιεζεκιήλ υπεύθυνο του Γηροκομείου και το προσωπικό του, το Δασαρχείο Καρδίτσας όπου συναντήθηκε με τη Διευθύντρια κα. Χρυσή Παπαβάιου και τη Δασάρχη κα. Μαρία Παρδάλη, το ΚΤΕΛ Καρδίτσας όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρος κ. Χρυσόστομο Πεσλή και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης όπου συναντήθηκε με Διευθυντή κ. Δημήτρη Κωστή.

Κατά τη διάρκεια των υλοποιηθέντων συναντήσεων ο κ. Κωτσός μετέφερε τις ευχές του για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων στους υπαλλήλους και τις διοικήσεις των υπηρεσιών και ταυτόχρονα συζήτησε βέλτιστες δυνατές λύσεις σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε υπηρεσία.

Τέλος, ο κ. Κωτσός δεσμεύθηκε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων και θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων και αναβάθμισης των υπηρεσιών του Νομού Καρδίτσας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή