Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φόρος: «Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο»

Κάλεσμα στον κόσμο των Τρικάλων έκανε ο προπονητής των Trikala Basket, Χάρης Φόρος.

Ο Τρικαλινός τεχνικός, μέσω του Ράδιο Ζυγός, τόνισε πως το ματς του Σαββάτου με την Λαμία είναι δύσκολο αλλά αναμένεται να είναι πολύ ποιοτικό ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες.

Αρχικά για την αγωνιστική αποχή τόσων ημέρων από τα δυο συνεχόμενα ρεπό ανέφερε ότι τον προβλημάτιζε:
«Είχαμε κάποια θέματα από πλευράς το ότι υπήρχε μεγάλη αγωνιστική αποχή τις προηγούμενες ημέρες πριν από το ματς με τη Νίκη Βόλου. Το παιχνίδι του Σάββατου με φόβιζε λίγο από την άποψη του ότι είμασταν εκτός ρυθμού αλλά καταφέραμε και κερδίσαμε κάνοντας αυτό που έπρεπε».

Σε ότι αφορά το μεγάλο ντέρμπι με τη Λαμία τόνισε: Είναι ένα ματς κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα… ανταγωνίστρια. Είναι η μοναδική ήττα που έχουμε κάνει φέτος στο πρωτάθλημα και αυτή μέσα στην Λαμία.
Περιμένουμε ένα ματς δύσκολο και ποιοτικό, Ένα ντέρμπι κορυφής που πάλι θα παιχτεί στις λεπτομέρειες… πάλι οι παίκτες θα δώσουν τις λύσεις και θα διεκδικήσουν τη νίκη του αγώνα».

Για το εάν υπάρχουν προβλήματα είπε ότι όλοι οι παίκτες είναι ε κανονικό πρόγραμμα. «Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να μας βοηθήσει… να γεμίσει το γήπεδο. Ο κόσμος σου δίνει έξτρα ώθηση και μην ξεχνάμε ότι θα δει δυο πολύ δυνατές ομάδες επιπέδου ουσιαστικά Α2»

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή