Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτεινά Χριστούγεννα στο Νάρκισσο γεμάτα γοητεία και αρώματα γιορτής

Η ζεστασιά των Εορτών φωτίζει την Παλιά Πόλη των Τρικάλων με ένα γευστικό ταξίδι Χριστουγεννιάτικων απολαύσεων

Καθώς τα φώτα των Χριστουγέννων απλώνονται στην πόλη μας, ο Νάρκισσος ντύθηκε στα γιορτινά του και είναι έτοιμος να μας φιλοξενήσει σε μια μαγική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει σε έναν κόσμο αρωμάτων, γεύσεων και εορταστικής φιλοξενίας.

Στην γωνία των πεζοδρόμων Υψηλάντου και Κάνιγκος, στα Μανάβικα, το πανέμορφο Καφέ – Ζαχαροπλαστείο Νάρκισσος φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων και γεμίζει με ζεστασιά και λάμψη την παλιά πόλη του Βαρουσίου.

 

 

Ένας χώρος όπου ο εορταστικός διάκοσμος συναντά όλα τα αρώματα και τις γεύσεις των Χριστουγέννων, δημιουργώντας ένα περιβάλλον γεμάτο με χρώματα, χαρά και γιορτινή ζεστασιά.

Και φυσικά, μπορείτε να βρείτε όλα τα γιορτινά εδέσματα, φτιαγμένα με τα αγνότερα υλικά και με αφοσίωση στην παράδοση. Μελομακάρονα, κλασικά  αλλά και σε ιδιαίτερες παραλλαγές με επικάλυψη μαύρης αλλά και λευκής σοκολάτας, και με γέμιση κάστανο, κουραμπιέδες, παραδοσιακές βασιλόπιτες, και αφράτα πανετόνε, όλα τα κεράσματα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι!

Διαθέτοντας έναν πλούσιο κατάλογο, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις ώρες της ημέρας, με μια ποικιλία επιλογών για κάθε στιγμή και γευστική προτίμηση! Σε έναν μοναδικά στολισμένο χώρο, χριστουγεννιάτικα φωτάκια, γιρλάντες και διακοσμητικά στοιχεία δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα που σε προσκαλεί να απολαύσεις τα ροφήματά σου, σε συνδυασμό με μοναδικά νόστιμα και φρέσκα, αλμυρά και γλυκά πιάτα.

Επισκεφθείτε τον Νάρκισσο και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης, αρωμάτων και φιλοξενίας σε έναν χώρο που κλέβει την παράσταση, ή παραλάβετε ό,τι τραβήξει η όρεξή σας στο χώρο σας, με ένα τηλεφώνημα!

Μπορείτε να το βρείτε:

Υψηλάντου & Κάνιγκος, Περιοχή Μανάβικα, Τρίκαλα.

Και στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα στο: 24310 78628.

Facebook: Νάρκισσος | Instagram: narkissos_cafe

 

 

 

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή