Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτιά στον Κολωνό: «Μόνο ένα θαύμα μπορεί να σώσει» τον 5χρονο

Μονάχα σε ένα θαύμα βασίζει τις ελπίδες της η οικογένεια του 5χρονου νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο μετά τη φωτιά στο διαμέρισμά τους στον Κολωνό, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η θεία του 5χρονου, κάτι που επιβεβαίωσε και η μητέρα των παιδιών, «είναι σε κρίσιμη κατάσταση, χάλια. Μόνο ένα θαύμα μπορεί να το συνεφέρει».

«Δεν μας δίνουν ελπίδες, δεν λειτουργεί εγκεφαλικά, δεν λειτουργούν οι πνεύμονες. Δεν μας δίνουν ελπίδες μόνο ένα θαύμα… Προσευχηθείτε για το παιδί» ανέφερε η θεία, μιλώντας στον ALPHA.

«Ο αδερφός μου, μου, μου είπε ότι είχε ξαπλώσει στην κρεβατοκάμαρα και άκουσε φωνές. Ο μικρός που είναι στο Παίδων για καλή του τύχη εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι. Μου είπε «αδερφή προσπάθησα να το σώσω ήρθε η πυροσβεστική και μας απεγκλώβισε»» συμπλήρωσε.

«Ξύπνησα από τις φωνές»

Ο πατέρας που βρισκόταν με τα παιδιά στο σπίτι την ώρα που ξέσπασε η φωτιά είπε πως ήταν κουρασμένος και κοιμόταν, «δεν κατάλαβα τι συνέβη».

«Είχα πάει για δουλειά ξενύχτησα επειδή είμαι ταξιτζής και πήγα σε ένα κτήμα για να μαζέψω ελιές. Αυτά που λένε αριστερά δεξιά για το αλκοόλ είναι ψέματα. Είμαι με σακχαρώδη διαβήτη. Ξύπνησα από τις φωνές έλεγε ο γιος μου «μπαμπά, μπαμπά βοήθεια, φωτιά»».

Ο πατέρας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η φωτιά να ξέσπασε από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή