Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτιά στα Τρίκαλα παραμονή της επίσημης πρώτης της προεκλογικής περιόδου

Μια μέρα πριν την επίσημη πρώτη της προεκλογικής περιόδου των εθνικών εκλογών 2019. «φωτιά», επικράτησε στα Τρίκαλα από τις υψηλές θερμοκρασίες. Πέραν αυτού, ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο του φετινού Ιουνίου που ο πληθυσμός της Ελλάδας, αισθάνθηκε για τα καλά ότι μπήκαμε πλέον στο καλοκαίρι.

Οι σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr κατέγραψαν τις υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες της Κυριακής 9 Ιουνίου 2019. Τα Τρίκαλα ήταν ανάμεσα στις πόλεις που καταγράφηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες, με το θερμόμετρο να δείχνει 37,3!

Οι υπόλοιπες περιοχές της χώρας στις οποίες το θερμόμετρο «έπιασε φωτιά», χθες, ήταν στα Αρφαρά Μεσσηνίας (38,9), στη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας (38,5), στον Πύργο Ηλείας (38,2) και στο Αγρίνιο (37,8).

Από σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας  στην ατμόσφαιρα… στην ατμόσφαιρα όμως της προεκλογικής περιόδου, μετά και την ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών, οι θερμοκρασίες παραμένουν σε υψηλά επίπεδα… με ενδεχόμενο διαρκή, καύσωνα. 

Καλό καλοκαίρι, λοιπόν και καλή προεκλογική περίοδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή