Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φραντζέσκος: Πρώτα η Λευκίμμη μετά η ενίσχυση

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Κώστας Φραντζέσκος αφού ευχαρίστησε τον προπονητή του Ναυπακτιακού Αστέρα Γιάννη Νταλακούρα για τα καλά του λόγια σημείωσε:

«Η Ναύπακτος μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να είμαστε και πίσω στο σκορ. Ήμασταν λίγο τυχεροί.

Είχαμε πολλά προβλήματα και πάντα θα έχουμε τέτοια προβλήματα όταν θα παίζουμε σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορείς ούτε να δημιουργήσεις, προσπαθείς να σταθείς όρθιος.

Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά προσπάθησαν ποιο πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Για να είμαστε αντικειμενικοί, οποία ομάδα θα κέρδιζε θα γινόταν από στατική φάση γιατί το γήπεδο δεν σου επιτρέπει να δημιουργήσεις και να κάνεις ευκαιρίες.

Κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών και των δύο ομάδων. Εύχομαι να βρεθεί λύση. Εμείς είμαστε μια εβδομάδα μαζί. Προσπαθούν τα παιδιά να καταλάβουν την φιλοσοφία που θέλω να περάσω. Δεν είναι εύκολο θέλει πολύ προσπάθεια και επιμονή. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε:

Ο Κώστας Φρατζέσκος σημείωσε για την ενδεχόμενη ενίσχυση: Με ότι έχεις θα πηγαίνεις αυτή τη στιγμή. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Λευκίμμη. Οπότε θα κοιτάξουμε εκεί. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της διοίκησης. Σίγουρα κοιτάνε για το καλό του συλλόγου και θα βοηθήσουν.

Για το γεγονός ότι τα Τρίκαλα σκόραραν με φάουλ στα οποία υπήρξε σπεσιαλίστας:
Στο σημερινό παιχνίδι και μόνοι τους να βάζανε το γκολ δεν θα με πείραζε καθόλου.

Νιάρος: Αφιερωμένη η νίκη στον Ρούσσα

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ του ΑΟ Τρίκαλα στο σημερινό παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής:
«Ήταν μια δύσκολη νίκη, αφού ο αντίπαλος ήταν ανταγωνιστικός σ’ ένα προβληματικό αγωνιστικό χώρο. Εμείς κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε δυνατά για την συνέχεια του δύσκολου αγώνα.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου αφιερώνουμε τη νίκη στον προηγούμενο προπονητή Τάκη Ρούσσα και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την περιπέτεια του με την υγεία , αφού τον θεωρούμε μέλος της οικογένειας της ομάδας μας».

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή