Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φρίκη προκαλεί το βίντεο με τον άγριο καβγά του γιατρού που φέρεται να ασέλγησε στην 3χρονη κόρη του (βίντεο)

Πέτρες και επιθετική συμπεριφορά ανάμεσα στον γιατρό και την πρώην γυναίκα του

Αποτροπιασμό προκαλεί από χθες η είδηση σύλληψης ενός 47χρονου γιατρού από τις Αρχές με την κατηγορία ασέλγειας σε βάρος της 3χρονης κόρης του, που διαμένει σε χωριό της Λάρισας.

Η έρευνα, σύμφωνα με το onlarissa, ξεκίνησε μετά από ανώνυμη κλήση στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για πιθανή σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης στο αυτοκίνητο του πατέρα της και ακολούθησε αστυνομική προανάκριση. Ο συλληφθείς κρατείται στις φυλακές Γρεβενών, υποστηρίζοντας πως έχει πέσει θύμα σκευωρίας από την πρώην σύζυγό του του.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το STAR η μητέρα της 3χρονης φαίνεται να επιτίθεται με πέτρα στον κατηγορούμενο γιατρό σε έναν από τους πολλούς καβγάδες τους, ενώ με καδρόνι στα χέρια του κι εξίσου επιθετική συμπεριφορά εμφανίζεται ο σύντροφός της.

Ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι εκκρεμούν πάνω από 15 μηνύσεις, καθώς η μητέρα της 3χρονης έχει καταγγείλει στο παρελθόν τον 47χρονο για κακοποιητική συμπεριφορά. Φως στην υπόθεση της ασέλγειας θα ρίξει η ψυχοπαιδιατρική πραγματογνωμοσύνη και το κινητό του κατηγορούμενου που έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Δείτε το βίντεο με τον άγριο καβγά του πρώην ζευγαριού:

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή