Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φρίκη στον Τύρναβο: Βίαζαν την 22χρονη και την κατέγραφαν στο κινητό

Συγκλονιστικές είναι οι τελευταίες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση ομαδικού βιασμού στον Τύρναβο που κατήγγειλε μια 22χρονη κοπέλα. Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερις ανήλικοι. Οι τρεις κατηγορούνται για βιασμό και ο τέταρτος για συνέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι φεύγοντας από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα, δέχθηκε επίθεση από 4 ή 5 άτομα τα οποία στη συνέχεια τη βίασαν.

Κατέγραφαν με κινητό το βιασμό
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, οι δράστες παρέσυραν την 22χρονη σε μία οικοδομή και εκεί αρχικά οι δύο ανήλικοι την κακοποίησαν σεξουαλικά και στη συνέχεια φώναξαν ακόμη δύο άτομα, τα οποία την βίασαν και εκείνοι ενώ ο πέμπτος που βρισκόταν στο σημείο κατέγραφε με το κινητό του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η 22χρονη αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί τρεις ανήλικοι – 16 και 17 ετών – που κατηγορούνται για βιασμό της 22χρονης. Ο τέταρτος συλληφθείς είναι επίσης ανήλικος, κατηγορείται για συνέργεια και κατά πληροφορίες είναι 14 ετών ενώ ένα επιπλέον άτομο αναζητείται.

Η 22χρονη κοπέλα αναμένεται να εξεταστεί αύριο, Τρίτη, από ιατροδικαστή του νοσοκομείου Λάρισας ενώ έχει ήδη εξεταστεί από γυναικολόγους του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης οι τρεις που συνελήφθησαν είναι κάτοικοι Τυρνάβου με την ΕΡΤ να μεταδίδει ότι πρόκειται για Έλληνες.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή