Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Η απόπειρα κλοπής σε ιστιοπλοϊκό στο λιμάνι των Ραχών έπεσε στο ‘κενό’

Απανωτά είναι τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στις Ράχες με τους διαρρήκτες να μπαίνουν ακόμα και στα σκάφη τη νύχτα για να κλέψουν ότι βρουν.

Στη νυχτερινή τους ‘επίσκεψη’ σε ιστιοπλοϊκό δύο επίδοξοι διαρρήκτες θα βρήκαν σκούρα μιας και δεν είχε την εξέλιξη που επιθυμούσαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ένας φύλαγε τσίλιες και ο άλλος ανέβηκε στο σκάφος μη γνωρίζοντας όμως ότι μέσα υπήρχαν άτομα που κοιμόντουσαν.

«Μέσα ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη ο οποίος ειναι στο ναυτικό και μάλιστα από τους καλύτερους «κομάντο» που προστατεύουν τα πλοία μας από τους πειρατές. Από τον τρόπο που κουνήθηκε το σχοινί ο νεαρός κατάλαβε ότι καποιος είχε μπει στο σκάφος και πετάχτηκε έξω. Οι επίδοξοι διαρρήκτες πρόλαβαν και το έβαλαν στα πόδια γιατι διαφορετικά θα τους είχε πετάξει στη θάλασσα…», είπε ένας από τους επαγγελματίες της περιοχής, και συμπλήρωσε:

«Επειδή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αστυνόμευσης, θα μπορούσε το λιμενικό τώρα το καλοκαίρι να συνδράμει την αστυνομία και να περιπολεί σε όλες τις παραλίες που υπάρχουν οικισμοί, ακόμα και να έχει συνεχή παρουσία τις νυχτερινές ώρες στα λιμάνια της περιοχής. Απορώ γιατί δεν το κάνουν…».

ΠΗΓΗ: LAMIAREPOT

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή