Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φυλάκιση σε τοξικομανή και επιληπτικό για επεισόδιο στην Εισαγγελία Βόλου

Φυλακή περιμένει έναν 51χρονο τοξικομανή, που αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας και μάλιστα πριν μπει στην αίθουσα του Δικαστηρίου έπαθε κρίση επιληψίας.

Ο άνδρας κατηγορούνταν για εξύβριση και απειλή κατά συρροή, σε βάρος των αστυνομικών, απείθεια και διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, όταν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, ζήτησε ακρόαση από την εισαγγελέα υπηρεσίας, τον δέχτηκε, αλλά ζητούσε να την δει ξανά, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει επεισόδιο σε βάρος δύο αστυνομικών και να προσβάλει την τιμή τους, ενώ τους απείλησε.

Ο άνδρας δικαζόταν χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, δεν παρουσιάστηκε στην ώρα του με αποτέλεσμα να καταδικαστεί αρχικά ερήμην και την ώρα που κατέθεταν μάρτυρες εμφανίστηκε με την ηλικιωμένη μητέρα του που έφερε με μηχανάκι από την Πορταριά!

Πριν μπει στο Δικαστήριο έπαθε επιληπτική κρίση, έπεσε στο δάπεδο και επιτέθηκε ξανά σε αστυνομικούς.

Στα Δικαστήρια κλήθηκε γιατρός του ΕΚΑΒ που έμεινε μέχρι το τέλος της δίκης.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είπε ότι πήγε στην Εισαγγελία για ακρόαση, αλλά δεν του έδωσαν σημασία, τον χτύπησαν οι αστυνομικοί και αφότου έφυγε πήγε σε μια πλατεία, όπου και πάλι πήγαν αστυνομικοί τον χτύπησαν και έχει σπασμένα πλευρά…

Τελικά, κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και δύο μηνών, από την οποία θα εκτίσει ποινή 12 μηνών.
Μετά την απόφαση οδηγήθηκε με χειροπέδες στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, όπου θα μείνει μέχρι να γίνει μεταγωγή του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Πηγή: magnesianews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή