Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Ηλιάδης στο ONE CHANNEL: Το ΠΑΣΟΚ εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης

Καλεσμένος στο ONE CHANNEL και τη δημοσιογράφο Όλγα Αντωνίου ήταν σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στα Τρίκαλα Γιώργος Ηλιάδης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας με την ακρίβεια και το ενεργειακό κόστος να «γονατίζουν» νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ο κ. Ηλιάδης στάθηκε στη μείωση της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών, ενώ άσκησε έντονη κριτική στο στρεβλό μοντέλο επιδοτήσεων στην ενέργεια που ακολουθεί η Κυβέρνηση και καταλήγει να επιδοτεί τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας.

Ο υποψήφιος βουλευτής παρουσίασε την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι «εμείς επιμένουμε πολιτικά και καταθέτουμε το πρόγραμμα και το ανανεωμένο πολιτικά και αξιακά προσωπικό μας, προτείνοντας στους πολίτες μία εναλλακτική πραγματικά προοδευτική πρόταση απέναντι σε δύο μοντέλα διακυβέρνησης τα οποία απέτυχαν».

Από την συζήτηση δε θα μπορούσε να απουσιάζει και ο φονικός σεισμός στην Τουρκία και τη Συρία. «Ο καταστροφικός σεισμός στην Τουρκία και στη Συρία μας έχει συγκλονίσει όλους. Η σκέψη όλων μας είναι στις οικογένειες που χάνουν δικούς τους ανθρώπους ενώ εξέφρασε την «υπερηφάνεια για τις ελληνικές αρχές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επιχείρησης διάσωσης».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή