«Γαλλική γωνιά των Χριστουγέννων» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων

Σας υπενθυμίζουμε το ραντεβού μας, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 10:30 το πρωί, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων και σας προσκαλούμε να υποδεχτούμε με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, αλά… γαλλικά, την αγαπημένη μικρών και μεγάλων γιορτή των Χριστουγέννων.

Το εργαστήρι εξοικείωσης με τη Γαλλική Γλώσσα «Η Γαλλική γωνιά των Χριστουγέννων» διοργανώνεται από τον Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πτυχιούχων Πανεπιστημίου (Α.P.L.F.  D.U.), μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας (F.I.P.F.), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων και απευθύνεται σε παιδιά 6-10 ετών.

Το εργαστήριο υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “Comment FLE avec les enfants” ή «Πώς τα παιδιά μαθαίνουν γαλλικά»  της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας (F.I.P.F.) και του Παγκόσμιου  Οργανισμού  Γαλλοφωνίας (Ο.Ι.F.) και θα λάβει χώρα στον φιλόξενο χώρο του παιδικού τμήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 10:30 π.μ. έως τις 12:00.

Εμψυχώτρια του εργαστηρίου θα είναι η κ. Danaé Ioakimidis, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικής Συνεργασίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι λόγω της εκδήλωσης, από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. δεν θα είναι εφικτός ο δανεισμός βιβλίων από το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων

Ευαγγελία Σύρρου©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή