Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: 50-58

Εκτός μπαράζ ανόδου μένει ο Αστέρας Τρικάλων, ο οποίος  το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό της Μπάρας,  υπέστη οδυνηρή ήττα από τους Αργοναύτες Βόλου με σκορ 50-58 (ημίχρ 36-23). Έτσι οι Βολιώτες, παρότι ισόβαθμοι με τους Τρικαλινούς, βρίσκονται στη 2η θέση του Βόρειου Όμιλου λόγω διαφοράς πόντων στους μεταξύ τους αγώνες.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς μπήκαν καλύτερα στο παρκέ, απέδωσαν πολύ καλό μπάσκετ και πήραν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ το οποίο και διεύρυναν σταδιακά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (36-23).

Στο 2ο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν άρδην, αφού με το ξεκίνημά του,  ο τραυματισμός του Μπαρτζιώκα στα δάχτυλα του χεριού του δεν του επέτρεψε να συνεχίσει και οι Αργοναύτες, μη μπορώντας να σχηματίσουν σύννομη με τον κανονισμό πεντάδα, συνέχισαν τον αγώνα με τετράδα, στην οποία όμως έπαιξαν και τα τρία ψηλά και ταχύτατα 4,5άρια τους(στην πεντάδα παίζουν μόνο δύο).  Αυτή η απρόβλεπτη εξέλιξη άλλαξε θεαματικά την ισορροπία του αγώνα υπέρ των φιλοξενούμενων και βρήκε απροετοίμαστους τους Τρικαλινούς, που δεν μπόρεσαν να τη διαχειριστούν.
Στις αρχές του τελευταίου 10λεπτου οι Αργοναύτες προσπέρασαν στο σκορ, και παρά τις προσπάθειες των παικτών του Αστέρα που υστέρησαν τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη καλύπτοντας την διαφορά των πόντων της ήττας στο Βόλο.

Σκορ ανά δεκάλεπτο: 21-12, 36-23, 46-38 και 50-58

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  (Φιλίππου Χρ.) :  Χατζής 13, Καλαϊτζίδης, Φιλίππου Π. 18, Ορέστης 5 , Ζησόπουλος 14, Μανώλης, Λεοντάρης  και Αργυρόπουλος.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ (Μανούκα Ελ.) :  Μαλάτος 2, Μπαρμπαγεωργόπουλος 2, Τσαπανίδης 15(1), Μπατζιώκας, Κυριάκης 17 και Πλεξίδας 22.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή