Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 49-48 (25-29)

Με μια απίστευτη ανατροπή στο φινάλε του αγώνα, ο Αστέρας Τρικάλων πήρε την 5η του νίκη το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό της Μπάρας, επικρατώντας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού με σκορ 49-48.
            Ο αγώνας ξεκίνησε στραβά για τους γηπεδούχους, που έδειξαν αιφνιδιασμένοι από το εξαιρετικό στήσιμο της Σερραϊκής ομάδας στο παρκέ και έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους πολύ γρήγορα.  Δυσκολεύονταν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων και αρκετές φορές βρίσκονταν σε μειονεκτική θέση αμυντικά, αφού η υπεροχή σε ύψος των αντιπάλων, που κέρδιζαν πολλά επιθετικά ριμπάουντ,  κόστιζε στο σκορ. Έτσι σ’ όλο τον αγώνα ήταν πίσω στο σκορ, χωρίς να μπορούν να προσπεράσουν.(ημίχρονο 25-29, γ’ 10λεπτο 33-40)
           Κι εκεί που όλα έδειχναν πως η νίκη θα πήγαινε στους φιλοξενούμενους, η αποβολή του Γκέρη (ένας από τους 3 ψηλούς των Σερρών) 1΄ και 32″ πριν τη λήξη του αγώνα με σκορ 42-48 υπέρ των αντιπάλων, άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.  Ο Αστέρας πήγε σε τάιμ-άουτ και με εμψυχωτή το Γ.Χατζή οργάνωσε την τελική του αντεπίθεση. Με ασφυκτική πίεση, έκλεψε δύο φορές τη μπάλα και με σκόρερ τους Π.Φιλίππου και Γ.Χατζή  μείωσε στο καλάθι 46-48. Η φάση που έκρινε τον αγώνα ανήκει στο πρώτο σκόρερ του αγώνα Γ.Χατζή που μετά από λάθος των αντιπάλων κατάφερε με γκολ-φαουλ να δώσει την νίκη στον Αστέρα 7″ πριν το φινάλε (49-48).
          Παρά τη μέτρια εμφάνισή τους, οι παίκτες του  Αστέρα απέδειξαν ότι δεν τα παρατάνε ποτέ, όταν χρειάζεται παίρνουν το ρίσκο  και τα παίζουν όλα για όλα  μέχρι να ακουστεί η κόρνα της λήξης.  Την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα θα αναλύσει τα λάθη της και θα ανασυνταχθεί, καθώς το επόμενο Σάββατο ταξιδεύει για Καβάλα, όπου την περιμένει ένας ακόμη δύσκολος αγώνας ενάντια στον τοπικό ΑΟΚ.
Σκορ ανά 10λεπτο:  12-13,  25-29,  33-40  &  49-48

ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Χρ. Φιλίππου):  Χατζής 30, Καλαϊτζίδης, Π. Φιλίππου 7, Ορέστης 2, Ζησόπουλος 10,
Μανώλης, Λεοντάρης και Αργυρόπουλος.
ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ευδ, Καρυοφυλλάκη): Γκουντζουρέλος 22, Βαφειάδης, Γέργος 22, Γκέρης 4, Βαβούρης,
Δαμάσκος Θ,  Κανακάρης, Γκόγκας, Καπούλας και Κατσούρας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή