Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γεφύρι της Άρτας …κατάντησε το Κολυμβητήριο στο πάρκο του Αη Γιώργη

Το ημερολόγιο έδειχνε 26 Ιανουαρίου 2019 όταν ο Δήμος Τρικκαίων ανακοίνωνε πως στην πόλης μας, θάλασσα μπορεί να μην έχουμε, αλλά θα έχουμε δύο κολυμβητήρια, κάνοντας γνωστό πως ξεκινά ένα πολύ μεγάλο έργο ουσίας. Την αναβάθμιση της πισίνας του πάρκου στον Αη Γιώργη, σε κλειστό κολυμβητικό χώρο. Έναν χώρο που ζητά όλη η πόλη.

Ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, με 600.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και τα υπόλοιπα από τον Δήμο.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, μας ενημερώνει πως ξεκινά ο διαγωνισμός.

Ένα χρόνο μετά, τον Νοέμβριο του 2020 με νέο Δελτίο Τύπου, ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει πως τα έργα προχωρούν με κανονικούς ρυθμούς.

Περνάει ένας χρόνος και κάτι, και συγκεκριμένα 25 Φεβρουαρίου το 2022 και ο Δήμος ανακοινώνει πως τα έργα προχωρούν και το επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει το νέο κολυμβητήριο.

M’ αυτά και μ’ αυτά, να μην τα πολυλογούμε φτάσαμε στο 2023 και κολυμβητήριο δεν είδαμε.

Την ίδια ώρα ο αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Καταβούτας σε χθεσινές δηλώσεις του σε τοπικό ΜΜΕ ανέφερε πως η παράδοση του νέου κολυμβητηρίου θα γίνει τέλος καλοκαιριού.

Προβλέπουμε πως οι …προεκλογικές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιούνται στα εγκαίνια των έργων, εκτός εάν αυτός είναι ο στόχος!

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή