Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γενέθλια στο Ιατρείο του στην Καλαμπάκα για τον Χρίστο Λιάπη

Στο Ιατρείο του στην Καλαμπάκα πέρασε την ημέρα των γενεθλίων του, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, ο Ψυχίατρος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας Χρίστος Λιάπης. 

Ο Δρ. Λιάπης, σε σχετική ανάρτησή του ανέφερε σχετικά:

«Την ημέρα μου, ήταν αναγκαίο να την περάσω, σχεδόν αποκλειστικά, στο 2ο ιατρείο μου στην Καλαμπάκα, για τις ανάγκες των γενεθλίων μου, τόσο από τη Θεσσαλία, όσο και από όμορα γεωγραφικά διαμερίσματα. 

Για αυτό και δεν έχω προλάβει, ακόμη, να απαντήσω στις πολύτιμες ευχές που με τις κλήσεις και τα μηνύματά σας γέμισαν ακόμη περισσότερο, με τα αισθήματα, τους ήχους και τα χρώματα της αγάπης σας την ημέρα μου. Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ξεχωριστές σκέψεις και τις ευχές σας, σήμερα που συμπλήρωσα 44 χρόνια ζωής (…που δεν κρύβει το ερωτηματικό στην τουρτα…). 

Μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω μια πορεία προσφοράς την οποία φωτίζετε με το ενδιαφέρον και τα θερμά σας λόγια. Ευχαριστώ τον Δημήτρη Νιανιά και τη Σοφία Μάη για την ξεχωριστή έκπληξή τους που ήρθε τόσο αναπάντεχα για να ομορφύνει, ακόμη περισσότερο, την εορταστική ατμόσφαιρα ενός ιατρείου το οποίο, προσφέροντας εντατικά, παρά την απόσταση Αθήνα-Καλαμπάκα, υπηρεσίες υγείας, ακόμη και σε μια τόσο ιδιαίτερη, όσο είναι τα γενέθλια, στιγμή για το προσωπικό αφήγημα ζωής κάθε ανθρώπου, επιβεβαιώνει την προτεραιότητα της υιοθέτησης ενός τρόπου ζωής. θυσίας και αυταπάρνησης, για τον συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε ανάγκη και για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη γη των Μετεώρων. 

Αντεύχομαι υγεία, δύναμη, αυτοπραγμάτωση και πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε όλες και σε όλους σας». για τον συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε ανάγκη και για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη γη των Μετεώρων. Αντεύχομαι υγεία, δύναμη, αυτοπραγμάτωση και πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε όλες και σε όλους σας». για τον συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε ανάγκη και για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη γη των Μετεώρων. Αντεύχομαι υγεία, δύναμη, αυτοπραγμάτωση και πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε όλες και σε όλους σας».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή