Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γενική Συνέλευση «παρωδία» καταγγέλλουν μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Τρικάλων

Κατά την ως άνω Γ. Σ. στις 06-11-2022 η αδικαιολόγητη άρνηση εκ μέρους του προέδρου Μυλωνά Αριστείδη να δοθούν εξηγήσεις προς τα μέλη για σειρά εις βάρος του σοβαρών καταγγελιών οι οποίες είδαν κατ΄ επανάληψη και το φως των ΜΜΕ.

Η στάση του αυτή σκοπίμως και προφανώς υποκρυπτόμενος δημιούργησε κλίμα αναταραχής και οριστικής αποχώρησης εκ του Συλλόγου μελών μετά και από εκ μέρους τους δηλώσεις.

Συγκεκριμένα

  • Ως προς το θέμα της αφαίρεσης των χρημάτων εκ του ταμείου του Συλλόγου ο κ. Μυλωνάς ενώ παραδέχτηκε ότι μετά το πέρας της εκδήλωσης του Συλλόγου μετέφερε τις εισπράξεις σπίτι του, ισχυρίστηκε ότι την επομένη παρέδωσε αυτές στην Ταμία η οποία ρητώς το αρνείται.

Απέφυγε να απαντήσει για την εμπλοκή του αυτή η οποία έγινε κατά παράβαση του άρθρου 21 του Καταστατικού και βάσει του οποίου ο Ταμίας έχει την απόλυτη διαχείριση επί των εισπράξεων. Επίσης δεν απάντησε ως όφειλε για τη μη σύγκληση εκτάκτου Γ. Σ. (άρθρο 19) προκειμένου να επιδοθούν ευθύνες και επιστροφή των χρημάτων. (μήπως ενδεχόμενοι λόγου συγκάλυψης;)

  • Επίσης ο κ. Μυλωνάς απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση μέλους για τους λόγους των δύο διαγραφών του εκ του Συλλόγου, όπως και δια ποιας νόμιμης απόφασης επανήλθε.
  • «Σχήμα οξύμωρο» αποτέλεσε η απαίτηση του κ. Μυλωνά να βγάλει εκτός αιθούσης με απειλή κλήσης της Αστυνομίας μέλος της Γ. Σ. ως μη φέροντα μαζί του πιστοποιητικό καταγωγής του, ενώ ο ίδιος ως εκπροσωπών τον Σύλλογο ουδέποτε προσκόμισε σχετικό έγγραφο και παρά τα σχόλια, επικρίσεις και διαμαρτυρίες περί της αμφιβόλου εκ της Ηπείρου καταγωγής του.
  • Ουδεμία επίσης εξήγηση δόθηκε εκ μέρους του κ. Μυλωνά για την εις βάρος του κ. Μάρη (πρώην μέλος του Δ.Σ.) ανηθίκου πράξεως των τηλεφωνικών απειλών κατά της σωματικής του ακεραιότητας. Πράξη που οδήγησε τον κ. Μάρη στην αποστολή εις βάρος του εξωδίκου.

Λόγω των ως άνω ο κ. Μάρης δηλώνει και ανακοινώνει προς τα μέλη του Συλλόγου την αναστολή της υποψηφιότητάς του εν όψει επικείμενων εκλογών για λόγους αρχών και ηθικής τάξης.

ΤΑ ΜΕΛΗ

Κ.Μ

Χ.Μ

Γ.Μ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή