Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γενική συνέλευση την Πέμπτη για την ΕΛΜΕ Τρικάλων

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛΜΕ Τρικάλων κάλει τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην γενική σνέλευση που θα γίνει ην Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου – ΓΕΛ Τρικάλων.

Η ανακοίνωση

Συναδέλφισσες-οι

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Τρικάλων στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης του ΔΣ της ΟΛΜΕ για την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης Προέδρων το Σάββατο 11/3/23 καλεί όλες και όλους τις/τους συναδέλφους σε έκτακτη ΓΣ την ΠΕΜΠΤΗ 9/3/2023 και ώρα 18.00 στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου-ΓΕ.Λ. Τρικάλων με θέματα ημερήσιας διάταξης το εξής πρόγραμμα δράσης:

«Προκηρύσσουμε 24ωρη απεργία εντός Μαρτίου, από κοινού με ΔΟΕ, εφόσον δεν έχουν προκηρυχθεί εκλογές μέχρι τότε. Σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές διοργανώνουμε απογευματινό συλλαλητήριο, από κοινού με ΔΟΕ και κάλεσμα στην ΑΔΕΔΥ για πανδημοσιοϋπαλληλική συμμετοχή.»

Συναδέλφισσες-οι

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ΓΣ των Προέδρων των ΕΛΜΕ(11/02/23), υπερψήφισε με συντριπτικά ποσοστά (95,5% το πλαίσιο αιτημάτων και 100% το πρόγραμμα δράσης) την εισήγηση της ΟΛΜΕ.

Υπερψηφίστηκαν δηλαδή η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση, και οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας ενάντια στην ατομική αξιολόγηση.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ!

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΓΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ την ΠΕΜΠΤΗ 9/3/2023, ώρα 18.00, αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου-ΓΕ.Λ. Τρικάλων

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη.

Το μόνο στήριγμα μας είναι το σωματείο!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΖΕΥΚΟΥ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή