Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γενική Συνέλευση των Τρικαλινών μουσικών στο υπαίθριο θεατράκι του Μουσείου Τσιτσάνη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος των Τρικάλων του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου ,το απόγευμα της  Τρίτης 11 Μάη, στο υπαίθριο θεατράκι του Μουσείου Τσιτσάνη.

Στη μαζική συμμετοχή μουσικών με ανανεώσεις εγγραφών προστέθηκαν και νέες αιτήσεις εγγραφής απο συναδέλφους.

Την παρουσίαση της εισήγησης για την εκτίμηση της δράσης του παραρτήματος ,τις διεκδικήσεις και πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος έκανε ο πρόεδρος του παραρτήματος ενώ η ταμίας παρουσίασε εισήγηση για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου με ετήσιο απολογισμό.

Έπειτα απο τοποθετήσεις αναδείχτηκε συνολικά η σημαντική συμβολή του σωματείου στην ζωή και δικαιώματα των μουσικών καθώς και η έκφραση του προβληματισμού για την επόμενη μέρα στο χώρο,(τα επιδόματα,το μεροκάματο κλπ.,)όπως και  ανάγκη σύστασης επιτροπής μελών για ταμείο αλληλεγγύης σε σχέση με την διαδικτυακή συναυλία του Φεβρουαρίου στο Πνευματικό κέντρο για την συγκέντρωση χρημάτων για το σκοπό αυτό!

Καθορίστηκε πλάνο συμμετοχής του παραρτήματος μετά και απο τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς με κλιμάκωση και συντονισμένη δράση και με άλλους φορείς και σωματεία ,συλλόγους της πόλης σε σχέση με το νομοσχέδιο -έκτρωμα για τα Εργασιακά και άλλα ζητήματα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Πολιτισμού(21 Μάη) προγραμματίζεται ανοιχτή συζήτηση σε χώρο προσεχώς.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί ,επίσης ,σχετική παρέμβαση με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα ΜΟΥΣΙΚΗΣ τον Ιούνη για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Παραρτήματος .

ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή