Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης – Απολογισμός και εκλογές για νέα διοίκηση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης, την Κυριακή 10 Απριλίου στην Ταβέρνα «Ο ΜΑΚΗΣ» στην Πύλη, με σκοπό απολογισμός και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η εκδήλωση άρχισε με καλωσόρισμα από τον απερχόμενο  Πρόεδρο  κ. Αθανάσιο Μανούρα προς τους αρκετούς παρευρισκόμενους μέλη του Συλλόγου, καθώς και τον δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα δίνοντας ευθύς τον λόγο.

Ο κ. Μαράβας αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για την παρουσία του Συλλόγου στα δρώμενα της Πύλης, δηλώνοντας για μια φορά ακόμα την συμπαράσταση του Δήμου Πύλης προς τον Σύλλογο που αναδεικνύει την περιοχή σε όλο το φάσμα του Δήμου Πύλης. Επίσης τόνισε ότι το Σκοπευτήριο θα δοθεί στον Σύλλογο αφού ξεπεράστηκαν κάποια εμπόδια να αποτελέσει ένα στολίδι στην Δ. Ενότητα Πιαλείων.

Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία του Συλλόγου κ. Ιωάννη Σαργιώτη και στην συνέχεια ο διοικητικός απολογισμός με τις δραστηριότητες του Συλλόγου από τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Μανούρα.

Παράλληλα γινόταν εθελοντική αιμοδοσία από την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Τρικάλων, για την ενίσχυση και εμπλουτισμό της Τράπεζας Αίματος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης. Μετά το πέρας των διαδικασιών της Συνέλευσης άρχισε η ψηφοφορία για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Εξελεκτικής Επιτροπής ενώπιον της Εφορευτικής Επιτροπής και δικαστικού Αντιπροσώπου, όπου προσέρχονταν τα μέλη του Συλλόγου για να ψηφίσουν.

Συγχρόνως έλαβε χώρα επίδειξη άμεσης εκπαίδευσης Καρδιοαναπνευστικής  Αναζωογόνησης  (ΚΑΡΠΑ) από την Ομάδα ΕΚΑΒ με υπεύθυνο τον Ορθοπεδικό Ιατρό κ. Κων/νο Σταμνά από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Παρόντες ήταν ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Αναγνώστου, η Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Χαρά Καλιώρα η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Λαμπρινή Οικονόμου και ο Δν/τής του Γυμνασίου Πύλης κ. Ηλίας Οικονόμου.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ Σ είναι:

1 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2 ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3 ΜΑΓΓΟΥΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

4ΜΑΝΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

5 ΝΙΖΑΜΗΣ ΝΤΙΝΟΣ

6 ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

7 ΤΕΝΤΟΛΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

8 ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΟΥΡΟΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΠΡΙΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή