Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Βαρούσι»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  «Το Βαρούσι»,  θα πραγματοποιήσει, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, στις 11 το πρωί, την  κοπή της πίτας του Νέου Χρόνου και αμέσως μετά θα γίνει η ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου.
 
Στο βαρουσιώτικο σπίτι, χαρακτηριστικό δείγμα της  ιδιαίτερης  αρχιτεκτονικής του Βαρουσίουτων αρχών του 20ου αιώνα, όπου στεγάζονται τα  γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Παύλου Μελά 13 ( οικία Λάππα ), θα συναντηθούν τα μέλη και οι πολλοί φίλοι του Συλλόγου, για να ανταλλάξουν ευχές  και ιδέες-προτάσεις, για μια Δημιουργική, Νέα Χρονιά.
 
Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι: 
 
1. Απολογισμός του Δ.Σ
2. Αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες, εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου.
3. Συζήτηση για τα υπάρχοντα προβλήματα του παραδοσιακού οικισμού.
4. Συζήτηση για το Αποκριάτικο γλέντι που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στις 5.30 μ.μ στην πιτσαρία GUSTOZA.
5. Προγραμματισμός εκδηλώσεων 2019.
 
• Η «θεσμοθετημένη» εκδρομή στην Επίδαυρο
 
Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για την «θεσμοθετημένη» πλέον διήμερη εκδρομή που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Βαρούσι»  – εδώ και πάρα πολλά χρόνια  –  την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου  στην Επίδαυρο,  με σκοπό την παρακολούθηση μιας θεατρικής παράστασης,  στο ωραιότερο, καλύτερα διατηρημένο και με την θαυμάσια ακουστική, αρχαίο θέατρο της Ελλάδας.
 
Μια εκδρομή που αναμφισβήτητα  έχει μπει στο συλλογικό ασυνείδητο των μελών και φίλων του  Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Βαρούσι»  και έχει «δείξει» σε πολλούς Τρικαλινούς, την Μαγεία να παρακολουθείς μια παράσταση αρχαίου θεάτρου, στο κορυφαίο Αρχαίο Θέατρο της  χώρας.
 
Φέτος, η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουλίου, για την παράσταση «ΙΚΕΤΙΔΕΣ» του Ευριπίδη, μια συμπαραγωγή του Εθνικού θεάτρου και του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ).
 
Δύο Εθνικά Θέατρα,  συνεργάζονται για το ανέβασμα ενός εμβληματικού έργου, σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Στάθη Λιβαθινού, σε ένα εγχείρημα που θα στηριχθεί στη συνεργασία καλλιτεχνών από τις δυο χώρες.


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή