Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γεννητούρια περιμένουμε στα Τρίκαλα: Το «γκαβό» λεωφορείο έμεινε έγκυος

Με δελτίο Τύπου ο Δήμος Τρικκαίων ανακοίνωσε σήμερα ότι μετά τη δοκιμαστική χρήση του λεωφορείου χωρίς οδηγό, περνά στο επόμενο στάδιο: στην καθημερινή χρήση λεωφορείων.

Το τι θα γίνει στο κέντρο της πόλης από τα λεωφορεία χωρίς οδηγό που θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας, ένας Θεός ξέρει.

Το γεγονός ότι στις πλατείες δεν κόβονται τα χόρτα στη ώρα τους, πολλά πεζοδρόμια είναι χορταριασμένα, οι δρόμοι δεν καθαρίζονται  και άλλα «καθημερινά»,  αυτό δεν απασχολεί τον Δήμο.

Η προσοχή του έχει στραφεί στα γεννητούρια των νέων λεωφορείων.

Πληροφορίες μιλούν και λένε ότι το «γκαβό» λεωφορείο, αφού κατόρθωσε, με τις δυσκολίες σύλληψης που αντιμετώπισε και έμεινε έγκυος, περιμένει  δίδυμα!

 Φήμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μιλούν ακόμα και για πεντάδυμα!

Είδομεν!

Η μόνη τεκμηριωμένη είδηση που έχουμε να σας δώσουμε μέχρι αυτή την ώρα είναι: γιατροί, γενετιστές, εμβρυολόγοι και άλλοι ειδικοί  επιστήμονες σε θέματα γονιμοποίησης, πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, την εναρκτήρια τεχνική συνάντηση τους στον Μύλο Ματσόπουλου.

Στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης, το επίκεντρο στράφηκε στο φλέγον ζήτημα: Πώς, ο Δήμος Τρικκαίων, όντας ήδη στο παγκόσμιο επίκεντρο των αλλαγών σε θέματα αυτόματης οδήγησης και ηλεκτροκίνησης, θα μπορέσει να αναδείξει τα Τρίκαλα ως παγκόσμια πόλη της εξυπνάδας!
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή