Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γεώργιος Γκόγκος: Παραιτούμαι απο την διοικούσα επιτροπή του ΕΜΟ Καστρακίου

Την παραίτησή του από την Διοικούσα Επιτροπή του Ε.Μ.Ο. Καστρακίου ανακοίνωσε το μέλος Γεώργιος Γκόγκος.

Οι εξελίξεις ραγδαίες στον Σύλλογο Καστρακίου οι οποίες με την παραίτηση των Αντώνη Μπλούτσου και Δημήτρη Πλακιά.

Η επιστολή

Όταν κατά το 2014 ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του αείμνηστου Ιωάννη Μπουφίδη στο να είμαι υποψήφιος για το Καστράκι το έλαβα ως μια πρόκληση για να προσφέρω τα μέγιστα. Σε αυτή τη διαδρομή η αγάπη μου για το χωριό με οδήγησε εκτός από τις τόσες παρεμβάσεις μου για διάφορα θέματα, στο να αναλάβω και ως πρόεδρος εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή ΔΣ του ΕΜΟ Καστρακίου και μετέπειτα μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Μια σειρά από διάφορα θέματα όπως  η έλλειψη επικοινωνίας, η αρνητικότητα που διακατέχει ορισμένους, οι προσωπικές φιλοδοξίες για τις φωτογραφίες και τον τύπο αλλά και το φθόνο του τύπου «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα», οι άλλοι πάντα τα γνωρίζουν όλα σε αντίθεση με εμάς και πολλά άλλα με οδηγούν στο να δηλώσω και εγώ Παραίτηση από μέλος της Διοικούσας επιτροπής του ΕΜΟ Καστρακίου και να συμπορευτώ με την απόφαση των κ.κ  Μπλούτσου και Πλακιά. Θα ήθελα να σημειώσω ότι οι παραπάνω χαρακτηρισμοί απευθύνονται σε  συγκεκριμένη μερίδα ατόμων (ξέρουν αυτοί).
 
Ως  π. Πρόεδρος του ΕΜΟΚ καλώ τον επικεφαλή της διοικούσας επιτροπής να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση όπως ορίζει το καταστατικό και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες. 
Τέλος θα ήθελα δημόσια να εκφράσω πως αν αντιληφθούμε την ισχύ εν τη ενώσει και αφήσουμε στην άκρη την μιζέρια που διακατέχει μερικούς «ξερόλες» , δηλώνω παρών με την προϋπόθεση  της επιστροφής των παραιτούντων.
 
Υ.Γ1: Για όσους αναρωτιούνται γιατί δεν παραιτούμαι και από Τοπικός  Σύμβουλος τους ξεκαθαρίζω ότι αυτούς τους πραγματικά ελεύθερους και σώφρονες ανθρώπους που με τίμησαν  με την ψήφο τους γιατί θέλανε καθαρές λύσεις  δεν θα τους προδώσω…
Υ.Γ2: Ειδική μνεία αξίζει όμως στις γυναίκες και όσους /ες ασχολήθηκαν σε αυτό το σύντομο διάστημα για την ομαλή διεξαγωγή της εκπομπής.
 
Γκόγκος Β. Γεώργιος
Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου
Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή