Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γεωργολόπουλος για Μεριβάκη: “Είναι πολιτικός ψεύτης και αδίστακτος… θέλει να καταστρέψει το Δήμο”

Που να φτάσουν και οι εκλογές στον Δήμο Φαρκαδόνας. Το σκηνικό μετά από ένα διάστημα όπου είχαν καταλαγιάσει τα… πάθη φούντωσε εκ νέου.

Ο πρώην δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης ο οποίος θα είναι υποψήφιος και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 εξαπέλυσε στην εκπομπή “Χαμηλές Πτήσεις” του fm100, ευθείες βολές κατά της Δημοτικής Αρχής και του Αντιδημάρχου Γιάννη Γεωργολόπουλου.

Μάλιστα έκανε λόγο για μυθοπλασίες του αντιδημάρχου (κάθε μέρα ονειρεύεται τι θα πω την άλλη μέρα).
Αναφερθείς στην ανάπλαση των πλατειών Σερβωτών, Νομής και Πετροπόρου, για άλλη μια φορά ο Μεριβάκης ξεκαθάρισε ότι δεν απεντάχθηκαν ποτέ όπως ισχυριζόταν ο Γεωργολόπουλος, καλώντας τον Αντιδήμαρχο να παρουσιάσει τα έγραφα που αποδεικνύουν τα όσα ισχυρίζεται.

Παράλληλα κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή για αδιαφορία, που είχε αποτέλεσμα να χαθεί η δημιουργία νέου παιδικού σταθμού στην Οιχαλία στον χώρο του Δημαρχείου.

Εν συνεχεία καυτηρίασε τις αναθέσεις της ΔΕΥΑΦ στην ΕΡΓΟΤΕΧΝΙΚΗ, αφήνοντας να αιωρούνται διάφορα και ακολούθως αναφέρθηκε στις οφειλές της ΔΕΥΑΦ προς την ΔΕΗ.

Κατηγόρησε για αργοπορία την Δημοτική Αρχή και για τις επισκευές των σχολικών μονάδων που είχαν υποστεί ζημιές από το σεισμό, ενώ εύλογα ερωτήματα για αλιμούρες γεννιούνται από όσα ανέφερε για το δίκτυο λυμάτων στο Γριζάνο.

Παράλληλα αναφέρθηκε για τις φήμες που θέλουν τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Μέμιλα να μην κατεβαίνει μαζί του τον Οκτώβριο του 2023, επιβεβαιώνοντας όσα αιωρούνται, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ένας φεύγει τρεις έρχονται.

Εν κατακλείδι ανέφερε ότι θα στηρίζει ότι είναι ωφέλιμο για τον Δήμο, όμως το στόμα δεν μπορεί να το κλείσει και να μην μιλάει όταν πρέπει. «Μουγκός δεν θα γίνω, όλο το βάρος τις αντιπολίτευσης το σηκώνει ο Μεριβάκης, οι υπόλοιποι ή δεν γνωρίζουν ή δεν ασχολούνται» ανέφερε χαρακτηριστικά φωτογραφίζοντας την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας.

Απάντησε ο Γεωργολόπουλος

Η απάντηση του Γιάννη Γεωργολόπουλου μέσο της ίδιας εκπομπής ήταν άμεση.
Χαρακτήρισε για άλλη μια φορά αρκουδιάρη (με την καλή έννοια γιατί στο χωριό μου λένε τον ψηλο τον εύσωμο δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο) τον Μεριβάκη με τον αντιδήμαρχο Φαρκαδόνας να τονίζει πως ο Θανάσης Μεριβάκης είναι πολιτικός ψεύτης και αδίστακτος.

“Εγώ που είμαι 1.60, 1.70 το ίδιο είμαστε με αυτόν εδώ; Μπορούν να πουν εμένα αρκουδιάρη;” ενώ τον χαρακτήρισε διακονιάρη που παρακαλούσε τον Σακελλαρίου να αποκρύψει τα στοιχεία που χρωστούσε στον δήμο.

“Ξεπουλάει τα πάντα για να κάνει την δουλειά του. Η κοινωνία γύρισε την πλάτη στον Μεριβάκη, δεν έχει τσίπα πάνω του” είπε χαρακτηριστικά ο Γεωργολόπουλος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις υποψηφιότητες που ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας πως για μία από αυτές επικαλέστηκε ψευδώς πως είναι τοπικός σύμβουλος.

“Τα πανηγύρια τελειώσανε, δήμο δεν πρόκειται να δει ο κ. Μεριβάκης” είπε χαρακτηριστικά, ο Γεωργολόπουλος ενώ τον αποκάλεσε ηλίθιο γιατί πάει να κάψει το θέμα με τις οφειλές της ΔΕΥΑΦ προς την ΔΕΗ η οποίες επρόκειτο όπως ανέφερε να συμπεριληφθούν στις οφειλές παρελθόντων ετών.

Μάλιστα καταλόγισε ευθύνες στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας Μιχάλη Μπαγιώτη που δεν βγαίνει να βάλει στην θέση του τον κ. Μεριβάκη.
“Αυτόν τον άνθρωπο θα πρέπει να τον βάλει ένας ένα κότσαλο στο στόμα για να σταματήσει, έχει κάνει τέτοια ζημιά στο δήμο που δεν περιγράφεται. Ο άνθρωπος αυτός, εγώ βάζω το σπίτι μου, ακόμη ότι συνδυασμό δεν θα κάνει… τον γνωρίζει ο κόσμος”.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή