Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Για 4η ημέρα στο ΑΧΕΠΑ ο Μητροπολίτης Γεώργιος λόγω Covid-19

Από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοινώνεται ότι συνεχίζει να νοσηλεύεται για 4η ημέρα στο ΓΠΝΘ ΑΧΕΠΑ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Γεώργιος λόγω Covid-19.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή και συνεχώς βελτιούμενη. Υποβάλλεται καθημερινά στις απαραίτητες ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις και λαμβάνει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Παρακολουθείται από ομάδα πανεπιστημιακών και άλλων εξειδικευμένων ιατρών με επικεφαλής τον Καθηγητή Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας  κ. Σ. Μεταλλίδη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας εκφράζει τη βαθιά συγκίνησή του για το ζωηρό ενδιαφέρον εκατοντάδων προσώπων, όπως αρχιερείς και άλλοι κληρικοί, εκπρόσωποι Αρχών και πολίτες της Πιερίας, συγγενείς και φίλοι, συνάδελφοι Καθηγητές και φοιτητές του.

Εκφράζει τη λύπη του διότι δεν μπόρεσε να απαντήσει προσωπικά σε εκατοντάδες κλήσεις, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μηνύματα.

Παρακαλεί όλους να δεχθούν την προσευχητική επικοινωνία του και να συνεχίσουν να κάνουν κι εκείνοι το ίδιο.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τον  Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και όλους τους Αρχιερείς της Εκκλησίας μας και του εξωτερικού που εκδήλωσαν προσωπικό και συγκινητικό ενδιαφέρον.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ευχαριστεί τη διοίκηση του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τόσο για τη φροντίδα που προσφέρουν στον ίδιο, όσο και για τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα και τη θυσιαστική προσήλωση στην άσκηση του έργου τους.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή