Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής

Τί έκανε στη σύζυγό του

Στη σύλληψη του τραγουδιστή Γιάννη Γιοκαρίνη για ενδοοικογενειακή βία προχώρησαν, τα ξημερώματα της Τέταρτης, οι αστυνομικές Αρχές, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος Γιάννης Γιοκαρίνης συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία γιατί φέρεται να επιτέθηκε στην 47χρονη σύζυγο του, την οποία έπιασε από το λαιμό και να την απείλησε.

Εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να τηλεφώνησε στις Αρχές, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν και να περνούν χειροπέδες στον τραγουδιστή.

Η εξομολόγηση Γιοκαρίνη για τον αλκοολισμό

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίοδο εξάρτησής του από το αλκοόλ.

«Έχω μία γεμάτη ζωή με απωθημένα που δεν τα γουστάρω και θέλω να τα απομακρύνω. Έχουμε ξεχάσει να είμαστε άνθρωποι και να αγαπάμε. Μου στοιχίζει και θεωρώ άσχημο φορτίο το να μην αγαπάμε οι άνθρωποι. Προσπαθώ να αγαπώ τον εαυτό μου και όλους τους ανθρώπους. Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος με το αλκοόλ δεν αγαπούσα τον εαυτό μου».

«Μου έλεγαν ότι είχα πρόβλημα με τον αλκοολισμό και δεν το καταλάβαινα. Κάνω κέφι και περνάω πολύ καλύτερα χωρίς το αλκοόλ. Έχω κενά μνήμης από τη ζωή μου, δε θυμάμαι πράγματα εξαιτίας του αλκοολισμού» είχε τονίσει ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

«Έχω να ζητήσω μία τεράστια συγνώμη από τους ανθρώπους που έχω στεναχωρήσει την περίοδο που ήμουν αλκοολικός. Με τις εξαρτήσεις δεν κάνεις μόνο κακό στον εαυτό σου, κάνεις και στους άλλους».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή