Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Για μια χούφτα δολάρια» και πολλή μαγεία στην Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

Το βράδυ της Δευτέρας, η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων μας καλεί σε μια κινηματογραφική απόδραση: γουέστερν, ΚλιντΙστγουντ, ΕνιοΜορικόνε, δροσιά, πισίνα!
Στο athleticpark Αποστόλης Καρακούσης (7ο χλμ. Τρικάλων – Καλαμπάκας) προβάλλεται η ταινία «Για μια Χούφτα Δολάρια», τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, στις 22:00.

Παρότι πέρασαν 4 μήνες χωρίς Κινηματογραφική Λέσχη λόγω κορονοϊού, Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων παραμένει πιστή στο θερινό της ραντεβού, με μια πρωτοβουλία που συνδυάζει την όμορφη παρέα, τον κινηματογράφο, τη φύση

Ο πρώτος ρόλος του ΚλιντΙστγουντ, η μαγική μουσική του ΕνιοΜορικόνε, η κλασική σκηνοθεσία του Σέρτζιο Λεόνε, μας πάνε στο 1964 αλλά και μας ταξιδεύουν σε μια βραδιά μαγική.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ένας ξένος (ΚλιντΗστγουντ) φθάνει στην μικρή πόλη του Σαν Μιγκέλ που βρίσκεται στα συνόρα Η.Π.Α και Μεξικού. Ο Σιλβανίτο που έχει Πανδοχείο της πόλης λέει στον ξένο για τις δύο οικογένειες που ελέγχουν την πόλη. Τα αδέλφια Ρόχος (Ντον Μιγκέλ, Έστεμπαν και τον Ραμόν) και την άλλη οικογένεια της πόλης του Σερίφη Τζον Μπάξτερ. Ο ξένος αποφασίζει να παίξει με την κάθε οικογένεια εναντίον της άλλης, προσφέροντας τις υπηρεσίες του ως γρήγορος πιστολάς με σκοπό να κερδίσει κάποια χρήματα.

Info

Τίτλος: Για μια χούφτα δολάρια (Per unpugnodidollari)

Σκηνοθεσία: Σέρτζιο Λεόνε

Σενάριο:  ΝτούτσιοΤέζαρι, Fernando Di Leo και Σέρτζιο Λεόνε

Πρωταγωνιστές: ΚλιντΉστγουντ, Τζιάν Μαρία Βολοντέ, Χοσέ Σάλβο

Μουσική: ΈνιοΜορικόνε

Ετος: 1964

Χώρα: ΗΠΑ, Ιταλία, Ισπανία, Δυτική Γερμανία

Γλώσσα: Αγγλικά

Διάρκεια:  100΄

ΠΟΥ, ΠΩΣ, ΠΟΤΕ
Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, στο AthleticPark Αποστόλης Καρακούσης, 7ο χλμ. Τρικάλων – Καλαμπάκας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή