Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Για μόλις δύο ψήφους δεν αναδείχθηκε επικεφαλής ο Γιώργος Λουλές…

Τι έδειξε η χθεσινή διαδικασία για την ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου για την παράταξη «Τρίκαλα, Τόπος να Ζούμε»

Μέσα σε λίγες μόλις μέρες είδαμε να ανατέλλει ένας νέος συνδυασμός διεκδικώντας τον Δήμο Τρικκαίων στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, να αποχωρεί για λόγους υγείας ο επικεφαλής του, Αχιλλέας Οικονόμου, να ξεκινάει μια κούρσα διαπραγματεύσεων και τελικά μέσα από διεργασίες ψηφοφορίας (που διεκδικήθηκαν σθεναρά από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους), να αναδεικνύεται ως υποψήφιος ο Γιώργος Ηλιάδης.

Ο μόνος λόγος για να γίνει μια σοβαρή κουβέντα, είναι ότι στήθηκε κάλπη για τον σκοπό αυτό που σημαίνει ότι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν μέχρι τώρα, είχαν τον λόγο και την απόφαση στα χέρια τους.

Και τελικά…η κάλπη αυτή απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και σύμφωνα με πηγές του Τrikalanews.gr, η διαφορά με τον έτερο υποψήφιο για επικεφαλής Γιώργο Λουλέ, ήταν μόλις…δύο ψήφοι και αυτό λέει πολλά.

Τη ψήφο τους έριξαν 22 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι φέρονται να συνεχίζουν τον δρόμο τους στην παράταξη ενώ καταγράφηκαν και αρκετές απουσίες μιας και έχουν ανακοινωθεί ήδη 35 ονόματα από τον Αχιλλέα Οικονόμου, ο οποίος συντόνισε τη διαδικασία παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύει.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Ηλιάδης: Για ακόμη μια φορά…υποψήφιος – Αυτή τη φορά δήμαρχος

Έρχεται για να …σώσει;

Με το …κυάλι ψάχνουν υποψήφιο Δήμαρχο στο αριστερό στρατόπεδο

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή