Για τα παιδιά όλου του κόσμου οι εκδηλώσεις του Ζ΄ Παιδικού Σταθμού Δ. Τρικκαίων

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού, η οποία γιορτάζεται την 11η Δεκεμβρίου και με στόχο την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων για τις ανάγκες, τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις των ενηλίκων απέναντι στα παιδιά, πραγματοποιήθηκανστον Ζ΄ Παιδικό Σταθμό Δήμου Τρικκαίων οι παρακάτω δραστηριότητες:

  1. Τη Δευτέρα 9/12/2019: Ζωγραφική προσώπου από την παιδαγωγό της τάξης.
  2. Την Τρίτη10/12/2019 :Αφήγηση παραμυθιού «το πιάτο του Αλέξανδρου»  και δραματοποίηση της ιστορίας «το κουτάλι της αγάπης».
  3. Την Τετάρτη 11/12/2019: Τα παιδιά διασκέδασαν με μουσικοκινητικάδρώμενα – παιχνίδια με τον κλόουν. Επίσης συγκέντρωσαν βιβλία, τα οποία χάρισαν στην βιβλιοθήκη της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου,θέλοντας να κάνουν πιο ευχάριστη την παραμονή τωνπαιδιών που νοσηλεύονται.

Με τις παραπάνω δράσεις οι λιλιπούτειοι μαθητές μας είχαν την δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν ,να μάθουν τι χρειάζεται ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά, αλλά και να κατανοήσουν έννοιες όπως η αλληλεγγύη , η προσφορά και η συνεργασία.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση των παραπάνω δραστηριοτήτων και κατ´ επέκταση και στην επίτευξη των στόχων που είχαμε θέσει.

Ζ΄ Παιδικός Σταθμός Δήμου Τρικκαίων©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή