Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Για το …άδειασμα Μητσοτάκη απαντά η Κατερίνα Παπακώστα

Να ….συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπάθησε η βουλεύτρια Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα σχετικά με το ζήτημα της πιθανής σιδηροδρομικής σύνδεσης Καλαμπάκας – Ηγουμενίτσας, που απέκλεισε ο πρωθυπουργός να πραγματοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται πως η κα Παπακώστα, αρχές Φεβρουαρίου είχε ανακοινώσει περιχαρής πως κέρδισε ένα μεγάλο στοίχημα καθώς η πρόταση της για τη σιδηροδρομική γραμμή Καλαμπάκα-Ιωάννινα-Ηγουμενίτσα προχωρά, εξασφαλίστηκαν οι πόροι για τις μελέτες και το έργο θα εξαγγελλόταν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό στα Τρίκαλα.

Πριν λίγες ημέρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως «είναι ένα έργο, στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας».

Σήμερα, μιλώντας στη Λέσχη 97,6 η κα Παπακώστα, ανέφερε:

«Ένιωσα μια στενοχώρια μπορώ να πω. Έχουμε υποχρέωση όλοι μας, οι βουλευτές και το πολιτικό σύστημα της ΝΔ, να πείσουμε τον πρόεδρο για τη σημαντικότητα αυτού του έργου.

Δεν έχουμε πρωθυπουργό δικτάτορα, την ακούει την άποψη μας. Το έχω τονίσει ότι γι αυτό τον λόγο υπερασπίζομαι αυτόν τον πρωθυπουργό, γιατί πάντα μας ακούει. Ενδεχομένως στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, αυτό το έργο να μην μπορεί να υλοποιηθεί. Χρέος μου, και όλων όσων έχουμε προσπαθήσει μέχρι σήμερα, είναι να μην σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την υλοποίηση και αυτού του έργου, και πολλών άλλων.

Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση την απόφαση και την άποψη του πρωθυπουργού, προφανώς κάποιους λόγους είχε να το πει αυτό. Από κει και πέρα, ο χρόνος αλλάζει και κάτι που μπορεί να μην γίνεται σήμερα, σε άλλο χρονικό διάστημα να είναι απολύτως εφικτό.

Είμαι ήσυχη με τη συνείδηση μου κι έχω δώσει δείγματα γραφής για το πόσο τρέχω για τέτοια θέματα».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή