Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Για τον άδικο χαμό του αγαπημένου συναδέλφου Χρήστου Σινάνη

Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε έναν δικό μας άνθρωπο, έναν αγαπητό συνάδελφο, η διαδρομή και η δράση του οποίου σημάδεψαν την πολιτική, κοινωνική και αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μας. Αποχαιρετάμε έναν φίλο, συνεργάτη, σύντροφο, οικογενειάρχη, έναν καλό πολίτη, που όσοι γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μνήμες. Άνθρωπος διακριτικός, μεστός στα λόγια και ενεργός στις πράξεις και πάνω από όλα ενεργός πολίτης.

Ο Χρήστος έφυγε, αλλά άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην πόλη και τους ανθρώπους της. Για περισσότερο από 35 χρόνια δεν σταμάτησε ποτέ  να αγωνίζεται καθημερινά από τον πάγκο του φαρμακείου του για να εξυπηρετήσει όλους τους πολίτες με το κοινωνικό αγαθό που λέγεται φάρμακο. Δεν υπάρχει άνθρωπος της περιοχής μας που έστω και για μια φορά να μην επισκέφθηκε το φαρμακείο του. Έδινε πάντα τις συμβουλές του με χαμόγελο και καλοσύνη σε όποιον τις ζήταγε και ήταν πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει τους πάντες.

Για σχεδόν 3 δεκαετίες υπηρέτησε με αρχές, με αξίες, με ήθος και ευγένεια, την αυτοδιοίκηση. Κέρδισε δίκαια, με πολλή προσωπική δουλειά και διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, την εκτίμηση και το σεβασμό συμπολιτών, συναδέλφων, εργαζομένων και πολιτικών. Όλη του η ζωή, ήταν γεμάτη από αγώνες και μάχες: για ιδανικά, αξίες, αρχές και για την πρόοδο του τόπου μας. Μέσα από τις θέσεις που υπηρέτησε βοήθησε την τοπική αυτοδιοίκηση να γίνει συμπαραστάτης και συμμέτοχος στους αγώνες για την προστασία  και την ανάπτυξη των κοινωνικών, οικονομικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων. Η κοινωνία της Καλαμπάκας τον τίμησε εκλέγοντάς τον Δήμαρχο, η θητεία του οποίου υπήρξε κατά γενική ομολογία απόλυτα επιτυχημένη.

Δίπλα του όλα τα χρόνια στάθηκε άξια συμπαραστάτης η σύζυγός του Ιωάννα, με την οποία απέκτησε 3 κόρες που τον υπεραγαπούσαν και ευτύχησε να τις δει πετυχημένες επιστήμονες και επαγγελματίες, οι οποίες του χάρισαν 5 υπέροχα εγγόνια, αλλά για λίγο δεν πρόλαβε να δει το έκτο.

Είχα την τύχη να τον γνωρίζω για περισσότερο από 30 χρόνια. Μας συνέδεε βαθειά και ειλικρινή φιλία και συμπορευτήκαμε μαζί σε πάρα πολλούς κοινούς αγώνες. Άνθρωπος απόλυτα ειλικρινής, έντιμος και με ακέραιο χαρακτήρα. Το κενό που αφήνεις φίλε Χρήστο είναι πολύ μεγάλο. Εμένα προσωπικά που κάναμε τόσο πολλή παρέα θα μου λείψεις ειλικρινά και οι ατέλειωτες συζητήσεις που κάναμε με όλους τους προβληματισμούς για την τοπική κοινωνία θα μου λείψουν. Το τελευταίο διάστημα πάλεψες γενναία για 15 μέρες στην εντατική του ΑΧΕΠΑ αλλά η μάχη ήταν άνιση. Ο άδικος χαμός σου συντάραξε την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Ελπίζω ο Θεός να δώσει δύναμη στην οικογένειά σου, να βοηθήσει τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου να ξεπεράσουν τον άδικο χαμό σου. Εύχομαι ο καλοκάγαθος Θεός να σε έχει σε περίοπτη θέση γιατί το αξίζεις και εμείς θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ φίλε,

Θα μας λείψεις.

Εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου,

Ιωάννης Παπαπούλιος,
Γραμματέας Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικάλων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή