Για 3η χρονιά οι διασυλλογικοί αγώνες ποδηλατικού δρόμου στην Πύλη

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες στον Δήμο Πύλης για 3η συνεχή χρονιά οι Διασυλλογικοί Ποδηλατικοί Αγώνες, με την συμμετοχή 21 Συλλόγων από όλη την Ελλάδα, που οργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων με την συνεργασία του Δήμου Πύλης, του Συλλόγου επαγγελματιών του ορεινού όγκου «Ξένιος Ζεύς».

Στην σύντομη συνέντευξη ο προπονητής του Συλλόγου Τρικάλων Μιχάλης Ταμανάκιας ανέφερε ότι «σε αυτήν την διοργάνωση που γίνεται υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π. και την έγκριση της, όπου συμμετέχουν αθλητές από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας αρωγός είναι ο Δήμος Πύλης και αθλοθέτης των αγώνων που ανταποκρίνεται κάθε χρόνο στο κάλεσμα μας.

Από ότι φαίνεται τείνει να γίνει θεσμός εδώ και τρία χρόνια συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, με όλα τα πλεονεκτήματα οικονομικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος».

Η εκκίνηση των αθλητών ποδηλατών έγινε από το Δημαρχείο Πύλης στις 10.30 το πρωί μέχρι στις 12 το μεσημέρι, με την εποπτεία της Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, που ανέλαβε το έργο της κυκλοφορίας φέροντας το επάξια σε πέρας.

Ο τερματισμός έγινε στην πλατεία της Ελάτης όπου έγινε και η απονομή των κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές όλων των κατηγοριών.

Στα μίνι μικρά αγόρια πρώτος έκανε την απονομή Κυπέλλου και Μεταλλίων έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Άρης Τζάνης.

Αλέξανδρος Γ. ΤζήμαςΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή