Τα νέα της πόλης

Για τελευταία φορά στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων

22 Nov 2017
Για τελευταία φορά στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων

Πλησιάζει η 29η Νοεμβρίου που οι πλειστηριασμοί θα γίνονται ηλεκτρονικά.

Πλησιάζει η 29η Νοεμβρίου που οι πλειστηριασμοί θα γίνονται ηλεκτρονικά.
 
Για ακόμη μια φορά (τελευταία) αναμένεται να δούμε (αν δούμε) συγκεντρωμένους σήμερα έξω από το Ειρηνοδικείο Τρικάλων, να προσπαθούν να εμποδίσουν πλειστηριασμούς.
 
Από την μεθεπόμενη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, το σκηνικό αλλάζει και οι πλειστηριασμοί θα γίνονται με ένα … «κλικ» και αναμένεται να δούμε πως θα αντιδράσει σε αυτό το «Κίνημα κατά των πλειστηριασμών», ειδικά όταν η Κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να πατάξει άμεσα ή έμμεσα τους διαδηλωτές και να βγάζει κατά «κύματα» περιουσίες στο «σφυρί» κατά εντολή των «θεσμών-δανειστών» της χώρας.
admins
Author: admins



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.