Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιάννης Μπουτίνας – Κατερίνα Απόδιακου: Ένα ισχυρό δίδυμο!

Τους ενώνει η ζωή, η θέληση και η ανθρωπιά τους…

Ο Γιάννης Μπουτίνας και η Κατερίνα Απόδιακου, είναι ένα ζευγάρι που ο κοινός τους δρόμος ξεπερνά την προσωπική τους σχέση.

Ο Γιάννης Μπουτίνας ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό, η Κατερίνα Απόδιακου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο και τον συνδυασμό Δύναμη Ευθύνης, συνεχίζουν την κοινή τους διαδρομή και στην πολιτική.

Αν και σε διαφορετικούς θεσμούς αυτοδιοίκησης, ο στόχος είναι ένας και δεν είναι άλλος από τη θέληση να προσφέρουν στον τόπο τους και στους ανθρώπους του.

Ο Γιάννης Μπουτίνας εξάλλου και ως εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος και θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, όλο αυτό το διάστημα της θητείας του έχει αφιερωθεί πλήρως στο όραμα για μια Θεσσαλία κέντρο της Τουριστικής ανάπτυξης.

Η Κατερίνα Απόδιακου, ως γιατρός, βρίσκεται πάντα στο πλάι των συμπολιτών της με μέριμνα και φροντίδα.

Όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες των πλημμυρών και της καταστροφικής επέλασης του Daniel και οι δύο πήραν ρίσκο για να βρεθούν στους απομακρυσμένους και αποκομμένους τόπους με κάθε τρόπο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Μπουτίνας, παραμένει αναγκαστικά καθηλωμένος μετά από σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης στα ορεινά της Καλαμπάκας.

Ένα ισχυρό δίδυμο λοιπόν, που δεν εφησυχάζει ποτέ για το συλλογικό όφελος.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή