Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιατί η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου προσφέρεται με αυστηρά κριτήρια;

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το μοναδικό συμβόλαιο για το οποίο οι εταιρείες επιλέγουν τους πελάτες μετά από έλεγχο.

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το μοναδικό συμβόλαιο για το οποίο οι εταιρείες επιλέγουν τους πελάτες μετά από έλεγχο.

Σίγουρα δεν φαίνεται και η καλύτερη ιδέα μία εταιρεία να αποκλείει έναν υποψήφιο πελάτη, όμως στην περίπτωση της μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι.

Αρχικά θα πρέπει να πρέπει να γνωρίζετε πως η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου παρέχεται σε οχήματα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει 10ετία. Κάποιες εταιρείες έχουν πιο αυστηρές πολιτικές πάνω στο θέμα της παλαιότητας.

Ο βασικός λόγος είναι η κατάσταση του οχήματος και οι φθορές που έχει δεχτεί από τη χρήση. Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου αποζημιώνει για ζημιές που προκλήθηκαν από τον ίδιο τον οδηγό, έτσι ένα παλαιό όχημα, είναι αρκετά πιθανό να έχει μεγαλύτερο κόστος αποκατάστασης λόγω δυσκολίας εύρεσης ανταλλακτικών και εν τέλει να μην συμφέρει η επισκευή του.

Με αυτό τον τρόπο το ηλικιακό όριο εξασφαλίζει πως η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου παραμένει ένα ουσιαστικό ασφαλιστικό πακέτο που δείχνει σεβασμό στον πελάτη.

Πριν την σύναψη του συμβολαίου, η ασφαλιστική εταιρεία θα στείλει εμπειρογνώμονα να ελέγξει το όχημα. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη ώστε να διαπιστώσει η ασφαλιστική πως το όχημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να σας παραχωρήσει μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου που θα καλύψει τις μελλοντικές ζημιές που προκλήθηκαν από τον ίδιο τον οδηγό.

Ο έλεγχος είναι το απαραίτητο φιλτράρισμα που πρέπει να κάνει κάθε εταιρεία, ώστε να είναι σίγουρη για την ποιότητα των πελατών της. Αρκετοί επιτήδειοι προσπαθούν κατά καιρούς να επωφεληθούν παρουσιάζοντας μία μεγάλη μηχανική ζημιά ως αποτέλεσμα ατυχήματος, ώστε να την αποζημιώσει η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Αυτός είναι και ο δεύτερος βασικός λόγος που οι εταιρείες πρέπει να γνωρίζουν εάν το υποψήφιο όχημα πληροί τα κριτήρια για να συνάψει μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου ή είναι προσπάθεια απάτης.

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα συμβόλαιο που πραγματικά μπορεί να σώσει πολλά χρήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει τόσο αυστηρός έλεγχος από την πλευρά των εταιρειών.

Εάν λοιπόν έχεις ένα όχημα που δεν έχει συμπληρώσει 10ετία και είναι σε καλή κατάσταση, τότε μην σκεφτείς ούτε λεπτό παραπάνω λόγους για τους οποίους πρέπει να αποκτήσεις μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή