Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιατί σταμάτησε το μόνο έργο που «τρέχει σφαίρα» στα Τρίκαλα;

“Pause” στην ανάπλαση της πλατείας στην Παναγίας Επίσκεψης στο Βαρούσι

Έντονη ανησυχία προκάλεσε το pause των έργων στην πλατεία της Παναγίας Επίσκεψης στο Βαρούσι, αφού επρόκειτο για ένα έργο ανάπλασης που αντικειμενικά κρίνοντας, «έτρεχε» πιο γρήγορα από κάθε άλλο σε σημείο μάλιστα που αναμενόταν νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο η παράδοσή του.

Το όλο θέμα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο έργων Γιώργο Καταβούτα, ο οποίος μίλησε σχετικά στο Trikalanews.gr, δεν εμπνέει καμιά ανησυχία δεδομένου ότι κάποιες μικροαλλαγές στα σχέδια δόθηκαν προς έγκριση στην Εφορεία Νεότερων Μνημείων που εδρεύει στον Βόλο. Σύμφωνα με τον ίδιο, η έγκριση αναμένεται άμεσα, όπως και η επανέναρξη των εργασιών, μιας και πρόκειται για μια απλή τυπική διαδικασία.

Όσον αφορά τα υλικά που χρησιμοποιούνται και την κίνηση του Συλλόγου Βαρουσίου να απευθυνθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού κάνοντας λόγο για διαφορετικά υλικά από αυτά που περιγράφει η μελέτη, ο κ. Καταβούτας ανέφερε ότι πρόκειται για μια διαφορά στο μέγεθος των κυβόλιθων, η οποία είναι ελάχιστη.

Το θέμα βέβαια βρέθηκε και στα πρωινά ερτζιανά  να συζητείται μεταξύ του εργολάβου και μέλους του Συλλόγου Βαρουσίου. Ο διάλογος στη Λέσχη 97,6 ήταν ιδιαίτερα έντονος και προμηνύει ίσως ότι το ζήτημα της ανάπλασης δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα…

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή