Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιατί τα My Market κάνουν το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι μοναδικό

Φέτος ξεπέρασαν και τον καλύτερο χριστουγεννιάτικο εαυτό τους. Με ποικιλία προϊόντων πιο ψαγμένη και εκλεκτή τα My Market μεταμορφώνουν τα ψώνια  σε… ταξίδι στην Ελλάδα και στον κόσμο.
 
Έτσι, πέρα από τη σταθερή αξία των φρέσκων μαναβικών από Έλληνες τοπικούς παραγωγούς, μία σειρά μοναδικών προϊόντων περιμένει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς επισκέπτες των καταστημάτων της αλυσίδας.
 
Eκλεκτά τυριά όπως αρσενικό Νάξου, αλλαντικά από την Κέρκυρα και τη Λευκάδα, παστό Μάνης, γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και βιολογικό κρέας δίνουν ξεχωριστή γεύση και χρώμα στο γιορτινό τραπέζι. Για όσους μάλιστα συνηθίζουν να δίνουν διαφορετικό ύφος στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους, ΠΟΠ ελληνικά deli και προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, όπως το χαρουπάλευρο ή το πετιμέζι είναι στη διάθεσή τους.
 
Παράλληλα, τα My Market αναβάθμισαν τόσο την ποικιλία τους σε ζυμαρικά προσθέτοντας μεταξύ άλλων ιταλικές βιολογικές ετικέτες αλλά και προϊόντα τρούφας.
 
Τα φετινά Χριστούγεννα είναι… διαφορετικά στα My Market. Η ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές έρχονται να συναντήσουν την ποικιλία και την εκλεκτικότητα. Μία βόλτα στο κοντινότερο κατάστημα ή ένα κλικ στο e-shop αρκεί για να αποδείξει… του λόγου το αληθές.
 
Πηγή: newsbeast.gr
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή