Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιατρός πιάστηκε με την ηρωίνη στα χέρια στο Ηράκλειο Κρήτης

Με την ηρωίνη στα χέρια πιάστηκαν 50χρονος γιατρός του δημοσίου και ο 33χρονος αλλοδαπός προμηθευτής του.
 
Η αστυνομικοί ακολούθησαν τα βήματα του αλλοδαπού προμηθευτή, και έβγαλαν «λαβράκι», αφού εκείνος τους οδήγησε στον γιατρό τον οποίο προμήθευε.
 
Στην κατοχή του γιατρού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5,5 γραμμάρια ηρωίνης ωστόσο στο σπίτι του αλλοδαπού οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μεγάλη ποσότητα 742 γραμμαρίων ηρωίνης.
 
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:
 
Συνελήφθησαν, χθες (12.03.2019) το απόγευμα, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 33χρονος αλλοδαπός και 50 ημεδαπός για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (12.03.2019) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.
 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 33χρονος κατά τον χρόνο που προμήθευε τον 50χρονο ποσότητα ηρωίνης. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 50χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5,5 γραμμάρια ηρωίνης.
 
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 33χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
 
• 742 γραμμάρια ηρωίνης,
• Το χρηματικό ποσό των 3.165 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
• κινητό τηλέφωνο
 
Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
 
Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή