Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Ειδήσεις

Γίναμε …Θεσσαλικό θέμα

Ξεπέρασε τα όρια της πόλης των Τρικάλων το …υπόγειο του Δημοτικού κτιρίου που στεγάζει την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Επερώτηση «για την απαράδεκτη κατάσταση του κτιρίου που στεγάζεται η έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων» κατέθεσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αναστάσιος Τσιαπλές, Αστέριος Χαλάτσης και Γεώργιος Λούμας.

Στην ερώτηση, αναφέρεται πως «Σε πρόσφατη επίσκεψη, που πραγματοποίησε ο Επικεφαλής της ΄΄Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας΄΄, Αναστάσιος Τσιαπλές, στο κτίριο που στεγάζεται η Π.Ε Ενότητα Τρικάλων, διαπίστωσε προσωπικά, κάτι που καταγγέλθηκε και από το Δ.Σ του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Τρικάλων, ότι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω της εισροής υδάτων και λυμάτων από παρακείμενα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο υπόγειο του κτιρίου, έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη και επικίνδυνη ανθυγιεινή εστία, τόσο για την δημόσια υγεία (των υπαλλήλων της Π.Ε Τρικάλων που εργάζονται εκεί, των πολιτών που προσέρχονται για διάφορες υποθέσεις του, αλλά και ευρύτερα), αφού πέρα από την δυσοσμία, υπάρχει κίνδυνος μολύνσεων, αλλά και ζήτημα ασφαλείας, αφού εκεί υπάρχουν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Παρ’ ότι έχουν γίνει συστάσεις από την υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Π.Ε Τρικάλων και διαμαρτυρίες από τους υπαλλήλους της Περιφέρειας, ακόμα και κοινοποίηση στην εισαγγελία Πρωτοδικών Τρικάλων από τις 25/10/2017, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή της κατάστασης.

Θεωρούμε πως για την μη αντιμετώπιση έως τώρα αυτού του σοβαρού προβλήματος, έχουν σοβαρή ευθύνη, τόσο ο Περιφερειάρχης, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων.

Ερωτώνται και ο κ. Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, τι μέτρα θα πάρουν για την άμεση επίλυση του προβλήματος που υφίσταται εδώ και αρκετό καιρό στο υπόγειο του κτιρίου της Π.Ε Τρικάλων».

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή